Εξέχουσα Χορωδία κρίθηκε η “Εμμέλεια” του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στην 9η συνάντηση σχολικών χορωδιών στην Καρδίτσα

Καρδίτσα 20/3/2017

Προς  τον Διευθυντή

του Μουσικού Σχολείου Βέροιας
κ. Καμπουρίδη Ιωάννη  

Αξιότιμε κύριε Καμπουρίδη,

           Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά  για τη συμμετοχή της εξαιρετικής Χορωδίας  σας στην 9η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας. Η  παρουσία σας ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός για το Διεθνές Φεστιβάλ Σχολικών  Χορωδιών. Η θαυμάσια Χορωδία σας προσέφερε ευχάριστες στιγμές.

            Θερμά συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας. Η Χορωδία σας θεωρείται πολύ εξελίξιμη, διαθέτει υψηλά standards χορωδιακού ήθους και ύφους, παρουσίασε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και δύσκολο και πολυφωνικό ρεπερτόριο  και την κατατάσσει ως ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΧΟΡΩΔΙΑ.  

Κύριε Καμπουρίδη

             Θέλω με την επιστολή μου αυτή να σας ανακοινώσω ότι η Χορωδία σας διακρίθηκε ιδιαίτερα και κατατάχθηκε στις καλύτερες Χορωδίες της 9ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών. Η κατάταξή της αυτή της δίνει τη δυνατότητα, εφ’ όσον το επιθυμείτε, να λάβει μέρος στον πολύ δύσκολο Διαγωνισμό, που θα πραγματοποιηθεί στο NOVISADτης  Σερβίας(και φυσικά στην Ιταλία).

       Δεχθείτε κύριε Καμπουρίδη τα θερμά μου συγχαρητήρια, καθώς η Χορωδία σας άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις όσον αφορά την επιλογή και απόδοση του προγράμματός της, το οποίο ερμήνευσε πειθαρχημένα, με καλή άρθρωση, ομοιογένεια φωνών και σκηνική παρουσία.

       Άλλωστε η εικόνα της Χορωδίας σας αντικατοπτρίζει και το σπουδαίο έργο, που επιτελείται στο Σχολείο σας. Θερμά συγχαρητήρια για την πληρότητα του πολυφωνικού σας ρεπερτορίου και την ενδιαφέρουσα και ποικίλη σύνθεσή του.

       Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας και είμαι βέβαιος ότι και οι μαθητές σας εισέπραξαν μια πολύτιμη και αξέχαστη εμπειρία από τη συμμετοχή τους αυτή.

            Ελπίζουμε να σας δούμε και του χρόνου στην 10η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 18 Μαρτίου 2018.

Συγχαρητήρια σε σας προσωπικά, στα παιδιά, σε όλους τους συνεργάτες σας και ιδιαίτερα στην διευθύντρια της Χορωδίας κ. Ελένη Νατσάκου για την εξαιρετική επιλογή του δύσκολου πολυφωνικού ρεπερτορίου, που ερμήνευσε με υφολογική προσέγγιση και αξιοπιστία.

Με εκτίμηση

ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Νίκος Ευθυμιάδης

 

 

Ειστολή Καλλιτεχνικού Διευθυντή