Η νέα Ραδιοφωνική Ομάδα του Μουσικού Σχολείου αναλαμβάνει «ραδιοφωνική» δράση

       Η νέα και ανανεωμένη ραδιοφωνική ομάδα ΄΄Μουσικά αβγΑ΄΄ του Μουσικού Σχολείου Βέροιας – στο πλαίσιο του εγκεκριμένου Προγράμματος Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με τίτλο «Μαθητικές ΡαδιοΦωνές στο πρώτο διαδικτυακό μαθητικό ραδιόφωνο – European School Radio», το οποίο συντονίζει η κα Σκουμποπούλου Χαρίκλεια σε συνεργασία με την κα Ιωαννίδου Έλσα και τον κ. Βαλαβάνη Βασίλειο – είναι έτοιμη να αναλάβει… «ραδιοφωνική» δράση για δεύτερη συνεχή χρονιά.

       Έχουν δημιουργηθεί τρεις υποομάδες, οι οποίες έχουν ετοιμάσει ήδη τα λογότυπα και τα διαφημιστικά ραδιοφωνικά σποτάκια τους και συνεχίζουν, με εντατικούς ρυθμούς και με πολύ κέφι, τις εργασίες τους για την παραγωγή των εκπομπών τους κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων εβδομαδιαίων συναντήσεων.

      Οι ωριαίες εκπομπές θα μεταδίδονται στο European School Radio κάθε δεύτερη Κυριακή στις 5 – 6 το απόγευμα και οι δεκαπεντάλεπτες έκτακτες θεματικές εκπομπές στις 4 – 5 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή στην αντίστοιχη ειδική θεματική ζώνη του ραδιοφωνικού προγράμματος.

       Σας περιμένουμε στην παρέα μας!

Παρουσίαση ομάδας στο blog του EuropeanSchoolRadio

http://blogs.sch.gr/esrblog/ekpompes/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%B2%CE%B3%CE%AC/

Πρόγραμμα   European School Radio

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AnRGeH7BjqRddGxfX09kaEZrU1VvTnZ3TXNPcG1uMXc&output=html

Ραδιοφωνικές Εκπομπές από τα «Μουσικά αβγΑ»

για τη ραδιοφωνική χρονιά 2013 – 2014

στοEuropeanSchoolRadio (esradio.mysch.gr )

1.        Voice’s Harmony

         Μια κεφάτη, δεκαμελής παρέα θα σας κρατάει συντροφιά τραγουδώντας αγαπημένα ξένα τραγούδια coversκαι acapella (μουσική με μοναδικό όργανο τη φωνή) και συζητώντας θέματα που απασχολούν τους νέους (φιλία, αγάπη, σχολικός εκφοβισμός, ρατσισμός κ.α.).

  • 2.      Εκκολαπτόμενοι Ρεπόρτερς

     Οι Εκκολαπτόμενοι Ρεπόρτερς, μια επταμελής ορεξάτη παρέα, θα ετοιμάζουν δεκαπεντάλεπτες εκπομπές στις οποίες θα παρουσιάζονται διάφορα θέματα της σχολικής, κυρίως, επικαιρότητας πλαισιωμένα με αγαπημένες μελωδίες.

3.       And…Action

   Η επταμελής… κινηματογραφόφιλη παρέα θα σας κρατάει συντροφιά σε ένα μοναδικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου με μουσική από αγαπημένες Eλληνικές και ξένες ταινίες αλλά και πολλές εκπλήξεις!

-Ακολουθούν στο άρθρο παρουσιάσεις των Ραδιοφωνικών ομάδων.