Ευχές.

Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας και τους δασκάλους τους για την επιτυχημένη συναυλία της Τρίτης 28 Απριλίου 2015. Όσοι παρευρέθηκαν στη συναυλία, πιστεύουμε πως είδαν πόσο οι κόποι και η προσπάθεια αμοίβονται και αποδίδουν!

Τώρα όμως μπαίνουμε στην τελική ευθεία των κόπων αυτών και της προσπάθειας. Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλα τα παιδιά του σχολείου που τη Δευτέρα ξεκινούν τις εξετάσεις των μουσικών μαθημάτων!

Ευχόμαστε υπομονή και συγκέντρωση, την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων του καθενός, αλλά κυρίως να χαρούν τα παιδιά το αποτέλεσμα της δουλειάς και της μελέτης τους στα μουσικά όργανα και τη θεωρία τους μουσικής, αλλά και σε όλα τα μουσικά μαθήματα.

Πιστεύουμε ότι χωρίς υπερβολικό κόπο, αλλά με καλή οργάνωση και αξιοποίηση του χρόνου, θα αποδώσει ο κανένας και η καθεμία το καλύτερο που μπορεί!

Ιδιαίτερα ευχόμαστε για τα παιδιά της πρώτης Γ’ λυκείου που αποφοιτά από το σχολείο μας, καλή επιτυχία με ηρεμία, στις πανελλαδικές εξετάσεις. Με τη Βοήθεια και τη Φώτιση του Θεού, να πάνε όλα κατ’ ευχήν και στις εξετάσεις αλλά και στη συνέχεια των σπουδών και της πορείας όλων σας!