Μύρισε Άνοιξη – Μύρισε Πάσχα στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας

Μύρισε Άνοιξη στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας την Κυριακή 10 Απριλίου καθώς οι μαθητές του προγράμματος φιλαναγνωσίας «Διαβάζω Εμπνέεσαι, Δημιουργούμε»  με φανερά Ανοιξιάτικη και Πασχαλινή διάθεση έφτιαξαν λουλούδια με τα οποία στόλισαν τις λαμπάδες τους και όλο το σχολείο.

Με πρωτοβουλία της  υπεύθυνης  του προγράμματος   Ιντζεβίδου Κικής οργανώθηκε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι  στο χώρο του σχολείου από την ζωγράφο- εικαστικό, Κωνσταντία Αμπατζόγλου και την κόρη της, Δέσποινα που ενθουσίασε τους μαθητές της α΄ και β΄ γυμνασίου καθώς με πολύ απλά υλικά έφτιαξαν  λουλούδια σε διάφορα χρώματα. Στη συνέχεια οι μαθητές εμπνεύστηκαν, με την καθοδήγηση της κ. Αμπατζόγλου, και διακόσμησαν με αυτά πασχαλινές λαμπάδες συνδυάζοντας κορδέλες, χάντρες, νότες, χρυσόσκονες, κοχύλια τούλια και δαντέλες εξαντλώντας τη δημιουργική τους φαντασία.

Οι λαμπάδες που φτιάχτηκαν  πωλούνται στο χώρο του σχολείου με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της μικρής του βιβλιοθήκης.

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Αμπατζόγλου η οποία με προθυμία επισκέφτηκε το σχολείο μας και το μετέτρεψε σε ένα χώρο δημιουργίας και καλλιτεχνικής έκφρασης καθώς και τις μητέρες των μαθητών μας, κυρίες Μπούκτση και Μοτσιοπούλου για τη βοήθειά τους στη διακόσμηση του χώρου.