Όταν τα Μουσικά αβγΑ συνάντησαν τον Νίκο Ζιώγαλα το 2013 σε… ραδιοφωνική εκπομπή

Ήταν Ιανουάριος του 2013 και τα μέλη της ραδιοφωνικής ομάδας Μουσικά αβγΑ του Μουσικού Σχολείου Βέροιας έκαναν τα πρώτα τους ραδιοφωνικά βήματα στο μαθητικό ραδιόφωνο – European School Radio. Η ομάδα “Οδός Μουσικών Ονείρων” στη δεύτερη εκπομπή της είχε αφιέρωμα σε Βεροιώτες καλλιτέχνες, τον Νίκο Ζιώγαλα και το συγκρότημα “Ανάκαρα” από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα του. Ας θυμηθούμε εκείνη την εκπομπή ενόψει της συναυλίας που διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο την Τετάρτη 11 Μαϊου 2016!

 

Το διαφημιστικό της εκπομπής                          Ακούστε εδώ τη ραδιοφωνική εκπομπή

«Βέροια πόλη μαγική» Είστε έτοιμοι για ένα…μουσικό ταξίδι στη Βέροια;

«Βέροια πόλη μαγική»! Είστε έτοιμοι για ένα…μουσικό ταξίδι στη Βέροια;

Ραντεβού στην Οδό Μουσικών Ονείρων την Κυριακή 20-1-2013 στις 6 -7 το απόγευμα

Μη χάσετε αυτήν την Κυριακή 20 – 1 – 2013 στις 6 -7 το απόγευμα την ολοκαίνουρια εκπομπή από τα Μουσικά αβγΑ του Μουσικού Σχολείου Βέροιας που είναι ένα αφιέρωμα σε Βεροιώτες καλλιτέχνες, τον Νίκο Ζιώγαλα και το συγκρότημα Ανάκαρα από το οποίο ξεκίνησε ο γνωστός τραγουδοποιός την καριέρα του.

Τα Μουσικά αβγΑ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους καλλιτέχνες, να συζητήσουν μαζί τους για το ξεκίνημα και την πορεία της καριέρας τους αλλά και για τη μουσική και να παρακολουθήσουν την πρόβα τους από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια και στην οποία συμμετείχαν.

Πώς γράφτηκαν τα τραγούδια «Σαν σταρ του σινεμά»,  «Βέροια πόλη μαγική»; Τι αποτελεί πηγή έμπνευσης για έναν μουσικό; Αν θέλετε να μάθετε αλλά και να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε τη Βέροια μέσα από τα τραγούδια και τις αναμνήσεις του Νίκου Ζιώγαλα και του συγκροτήματος Ανάκαρα ελάτε στην «Οδό Μουσικών Ονείρων» και  συντονιστείτε στο EuropeanSchool Radio αυτήν την Κυριακή στις 6 το απόγευμα. Σας περιμένουμε…

 

 

 

 

{google}https://drive.google.com/file/d/0B_i4yE6oKzdSTHRob284RlVmdGM/view?pref=2&pli=1{/google}