Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στην ευρωπαϊκή δράση «Teachers4Europe»

       Ολοκληρώθηκε στις 11 Μαΐου 2016 η εκπαιδευτική ευρωπαϊκή δράση  «Teachers4Europe»  στην οποία το Μουσικό Σχολείο Βέροιας συμμετείχε με τη Β’ Γυμνασίου –τμήμα προχωρημένων στα Αγγλικά και υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Σιριστατίδου Παρθένα (Αγγλικών).

        Οι μαθητές/τριες που έλαβαν μέρος είναι οι: Βαρακλής Ευγένιος, Βράνας Μάριος, Καλαντζόπουλος Σπυρίδων, Κετίκογλου Αναστάσιος, Κωφίδης Ιωάννης, Μαντρατζής Ιωάννης, Πανίδου Σοφία, Σαρήογλου Αναστάσιος και Τσιρώνη Αικατερίνη.

          

Τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά σε διαδικτυακές δραστηριότητες  που αναπτύχθηκαν σε διασχολική συνεργασία με το Γυμνάσιο του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Αλεξούδα Γεωργία (Πληροφορικής), όπως ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια (googleforms), συγγραφή σε padlet και παρουσιάσεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης  (googleslides). Επίσης σχεδίασαν και κατασκεύασαν ένα ηλεκτρονικό σταυρόλεξο, το EUROCROSSWORD, στα αγγλικά. Όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα στο ιστολόγιο www.euroblogger2.blogspot.gr που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό.

    Με τη συμμετοχή τους σε αυτή τη δράση τα παιδιά δραστηριοποιήθηκαν σε ομάδες, καλλιέργησαν το συνεργατικό πνεύμα και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους γύρω από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την ευρωπαϊκή ταυτότητα.

            Συγχαρητήρια σε όλες/όλους!!!

Λύστε παρακάτω το σταυρόλεξο από τον σύνδεσμο που σας δίνεται αφού κάνετε λήψη στον υπολογιστή σας από το google drive. Καλή επιτυχία!

Σταυρόλεξο

Σταυρόλεξο

https://drive.google.com/file/d/0BwIfpXeKJXv5MHoyNk5aNTJ6dkU/view?ts=573e244b&pref=2&pli=1