Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου στην Τελετή Λήξης της δράσης Teachers4Europe 2015-16 στη Βέροια

Ένα θερμό χειροκρότημα απέσπασε η ομάδα της Β’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας (τμήμα προχωρημένων στα Αγγλικά) για την παρουσίαση της εργασίας της με τίτλο «Γνωρίζοντας καλύτερα τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης» στην τελετή λήξης του προγράμματος Teachers4Europe το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στο 9ο Δ.Σ. Βέροιας.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές που παρουσίασαν ήταν οι: Βαρακλής Ευγένιος, Βράνας Μάριος, Καλαντζόπουλος Σπυρίδων, Κετίκογλου Αναστάσιος, Κωφίδης Ιωάννης και Μαντρατζής Ιωάννης. Η εργασία εκπονήθηκε σε διασχολική συνεργασία με τους/τις μαθητές/τριες της Γ’ Γυμνασίου του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στην τελετή λήξης, που διοργάνωσε η AmbassadorForEuropeΗμαθίας-Πέλλας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εργασίες από μαθητές/τριες άλλων σχολείων, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να προβληματιστούν γόνιμα και διασκεδαστικά πάνω σε διάφορα θέματα, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα ΑμΕΑ, την προσφυγική κρίση, τις φυλετικές διακρίσεις, τη χρήση του κινητού και του διαδικτύου, κ.ά. Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν στους μαθητές ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για την Ευρωπαϊκή Ένωση και αναμνηστικά έντυπα.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες, κ. Αλεξούδα Γεωργία (ΠΣΠΘ) και κ. Σιριστατίδου Νίνα (ΜΣΒ), συγχαίρουν όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες για τη συμμετοχή τους στη δράση!

Για να διαβάσετε σχόλια των μαθητών από την εκδήλωση, πατήστε εδώ.

Για να δείτε την παρουσίαση, πατήστε εδώ. Για το πρόγραμμα της τελετής λήξης, εδώ.

Για φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση, εδώ.

Δείτε παρακάτω την παρουσίαση.