Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του βιβλίου στο European School Radio

      Ακούστε εδώ την εκπομπή από το podcast του μαθητικού ραδιοφώνου

Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του βιβλίου παρέα με ποιοτική μουσική από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας. Μη χάσετε την εκπομπή του Μουσικού Σχολείου Βέροιας την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στις 2 – 4 μ.μ.!

Φέτος γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής όχι μόνο με πολλή μουσική και αλλά και με …βιβλία!!! 

Η ομάδα φιλαναγνωσίας του Μουσικού Σχολείου Βέροιας σε συνεργασία με τη ραδιοφωνική ομάδα του σχολείου συναντά στη 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης  στο περίπτερο της ΙΒΒΥ  – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου – μέλη του Δ.Σ. της ΙΒΒΥ (την πρόεδρο, Βασιλική Νίκα και την εκπρόσωπο της Β. Ελλάδας, Πάττυ Παπαδήμου) αλλά και αγαπημένους συγγραφείς – μέλη του ελληνικού τμήματος της ΙΒΒΥ –  οι οποίοι συμμετέχουν σε έναν μαραθώνιο συνεντεύξεων με θέμα το βιβλίο! Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Γιώτα Φώτου, Έλενα Αρτζανίδου, Κική Δημητριάδη, Έλενα Αναστασοπούλου, Διονύσης Λεϊμονής ήταν οι συγγραφείς που μίλησαν στο μικρόφωνό μας για τους ακροατές του  European School Radio.

Μάθετε πρώτοι ποια βιβλία γράφουν οι συγγραφείς το τελευταίο διάστημα, ποια είναι τα μηνύματα που στέλνουν για τον σχολικό εκφοβισμό, ποιες είναι οι προτάσεις τους για να περάσουμε δημιουργικά το καλοκαίρι μας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα!

Η εκπομπή μας θα πλαισιώνεται από επιλεγμένα έργα τα οποία παρουσίασαν σε εκδηλώσεις τους οι μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Βέροιας τη φετινή χρονιά. Θα απολαύσουμε έργα από το κιθαριστικό σύνολο “Παραλλαξη” με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Βασίλη Βαλαβάνη αλλά και έργα από το ρεπερτόριο της χορωδίας Ευρωπαϊκής Μουσικής “Εμμέλεια” με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Ελένη Νατσάκου. Στο πιάνο συνοδεύει η μουσικός καθηγήτρια κα Γεωργία Ιωαννίδου.

Συντονιστείτε μαζί μας!

Αποχαιρετάμε τη ραδιοφωνική χρονιά με το μήνυμα:

“Μ΄ ένα βιβλίο στο χέρι κι αυτό το καλοκαίρι”  με τη συντροφιά πάντα του European School Radio!!!

Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση!!!

Ακούστε παρακάτω το διαφημιστικό σποτ της εκπομπής μας!

Δείτε εδώ την ανάρτηση στον ιστότοπο του μαθητικού ραδιοφώνου European School Radio.

                                                        Οι υπεύθυνες καθηγήτριες

                                                 Κική Ιντζεβίδου – Χαρά Σκουμποπούλου