Εξαιρετική η εμφάνιση της Χορωδίας “Εμμέλεια” του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας

Στην 9η Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας  στις 17 Μαρτίου 2017 συμμετείχε η χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής Εμμέλεια του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στο Μουζάκι Καρδίτσας αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. 

χορωδία Εμμέλεια συμμετείχε για 4η συνεχή χρονιά στο Διεθνές Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών στην Καρδίτσα στο οποίο έχει διακριθεί και προτείνεται να συμμετέχει σε διαγωνισμούς σχολικών χορωδιών στο εξωτερικό. 

Η Διεθνής Κριτική Επιτροπή του Φεστιβάλ έκρινε τη Χορωδία Εμμέλεια άξια να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Διαγωνισμό Χορωδιών  ’NisisMirfidis‘’ που θα πραγματοποιηθεί  στο NoviSad(Σερβία) τον  προσεχή Απρίλιο και στην Ιταλία τον Μάιο στον Διεθνή Διαγωνισμό  SantAlfonsoMariadeLiguori.

Υπεύθυνη καθηγήτρια η κ. Ε. Νατσάκου. Συνοδεία στο πιάνο από την κυρία Γ. Ιωαννίδου.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στις καθηγήτριές τους!

Δείτε εδώ περισότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ:
 
Αξιότιμε κύριε Καμπουρίδη,
 
           Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά  για τη συμμετοχή της εξαιρετικής Χορωδίας  σας στην 9η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας. Η  παρουσία σας ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός για το Διεθνές Φεστιβάλ Σχολικών  Χορωδιών. Η θαυμάσια Χορωδία σας προσέφερε ευχάριστες στιγμές.
 
Θερμά συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας. Η Χορωδία σας θεωρείται πολύ εξελίξιμη, διαθέτει υψηλά standards χορωδιακού ήθους και ύφους, παρουσίασε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και δύσκολο και πολυφωνικό ρεπερτόριο  και την κατατάσσει ως ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΧΟΡΩΔΙΑ.   
 
Κύριε Καμπουρίδη
 
 Θέλω με την επιστολή μου αυτή να σας ανακοινώσω ότι η Χορωδία σας διακρίθηκε ιδιαίτερα και κατατάχθηκε στις καλύτερες Χορωδίες της 9ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών. Η κατάταξή της αυτή της δίνει τη δυνατότητα, εφ’ όσον το επιθυμείτε, να λάβει μέρος στον πολύ δύσκολο Διαγωνισμό, που θα πραγματοποιηθεί στο NOVISAD της  Σερβίας(και φυσικά στην Ιταλία). 
 
Δεχθείτε κύριε Καμπουρίδη τα θερμά μου συγχαρητήρια, καθώς η Χορωδία σας άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις όσον αφορά την επιλογή και απόδοση του προγράμματός της, το οποίο ερμήνευσε πειθαρχημένα, με καλή άρθρωση, ομοιογένεια φωνών και σκηνική παρουσία.
Άλλωστε η εικόνα της Χορωδίας σας αντικατοπτρίζει και το σπουδαίο έργο, που επιτελείται στο Σχολείο σας. Θερμά συγχαρητήρια για την πληρότητα του πολυφωνικού σας ρεπερτορίου και την ενδιαφέρουσα και ποικίλη σύνθεσή του.
 
Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας και είμαι βέβαιος ότι και οι μαθητές σας εισέπραξαν μια πολύτιμη και αξέχαστη εμπειρία από τη συμμετοχή τους αυτή. 
      
      Ελπίζουμε να σας δούμε και του χρόνου στην 10η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 18 Μαρτίου 2018.
 
Συγχαρητήρια σε σας προσωπικά, στα παιδιά, σε όλους τους συνεργάτες σας και ιδιαίτερα στην διευθύντρια της Χορωδίας κ. Ελένη Νατσάκου για την εξαιρετική επιλογή του δύσκολου πολυφωνικού ρεπερτορίου, που ερμήνευσε με υφολογική προσέγγιση και αξιοπιστία. 
 
Με εκτίμηση
 
ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Νίκος Ευθυμιάδης