Η ραδιοφωνική ομάδα γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2017

Η ραδιοφωνική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2017! 

Ακούστε εδώ την εκπομπή από το podcast του ESR

Εδώ και 4 χρόνια επιλέγουμε να κλείνουμε τη ραδιοφωνική χρονιά αυτήν την ημέρα με Συνεργατικές Εκπομπές!

Έτσι και φέτος πιστοί στην παράδοση συνεργαζόμαστε με το Β1 του 10ου δημοτικού Σχολείου Βέροιας και τη δασκάλα τους, κα Αλεξάνδρα Μανώλη. Μέλη της ραδιοφωνικής ομάδας του Μουσικού Σχολείου Βέροιας – απόφοιτοι του 10ου Δ.Σ. Βέροιας επιστρέφουν στις ίδιες τάξεις και κάθονται στα ίδια θρανία που κάθονταν πριν από μερικά χρόνια και δίνουν το μικρόφωνο στους μικρούς μαθητές του Β1, για  να μας πουν τις εντυπώσεις τους από τα δυο πρώτα χρόνια τους στο σχολείο που πέρασαν παρέα με την αγαπημένη τους δασκάλα αλλά και να μας παρουσιάσουν αποσπάσματα και τραγούδια από τη γιορτή τους για το κλείσιμο της χρονιάς με τίτλο: “Σαν παλιό σινεμά – Μια νύχτα με τ΄ αστέρια”, η οποία ήταν αφιερωμένη στον αγαπημένο μας ελληνικό κινηματογράφο!

Μη χάσετε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στις 4 – 5 το απόγευμα την εκπομπή της ραδιοφωνικής ομάδας “Και τα μυαλά στα πεντάγραμμα” του Μουσικού Σχολείου Βέροιας!

Ραντεβού στον αέρα… του ESR!!!

Δείτε την ανάρτηση εδώ και ακούστε το διαφημιστικό σποτ στον ιστότοπο του European School Radio!

Δείτε πώς τίμησε η ραδιοφωνική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας την ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής τα προηγούμενα χρόνια!

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2015 

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2014

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2013: Παρουσιάστηκε στο μαθητικό ραδιόφωνο το μουσικό παραμύθι «Οι δύο Γοργόνες» σε συνεργασία με το Σύνολο Έκφρασης και Δημιουργίας της Α΄ Λυκείου και τον υπεύθυνο καθηγητή, Βασίλη Βαλαβάνη. 

                                                                             Η υπεύθυνη της ραδιοφωνικής ομάδας

                                                                                          Χαρά Σκουμποπούλου