Μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών δίνουν συνέντευξη σε μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας

      Μια πολύ όμορφη εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας. Στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας που τρέχουν τη φετινή χρονιά, υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών τους, κ. Μαριάννας Λούκα  και Ιντζεβίδου Κικής,  εξασφάλισαν αποκλειστικές συνεντεύξεις των Μουσικών της  Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, η οποία βρέθηκε στην πόλη μας για δυο συναυλίες, μια πρωινή για τους μαθητές των σχολείων της πόλης μας και μια βραδινή για τους δημότες, στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου προγράμματος της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας.  Έτσι είχαν την δυνατότητα να προετοιμάσουν και να θέσουν καίριες ερωτήσεις στους μουσικούς, στον μαέστρο της ορχήστρας και στον σολίστ.  Η αίσθηση που αποκόμισαν οι μαθητές και οι μαθήτριες από όλους τους συνεντευξιαζόμενους  ήταν κατά γενική ομολογία συγκινητικά θετική καθώς εμπεριείχε την  τεράστια αγάπη όλων για την μουσική η οποία είναι κομμάτι της καθημερινότητας τους και βέβαια το καλύτερο όλων, ίσως και το πλέον καίριο για το πρόγραμμά τους, πως το χόμπυ τους έγινε επάγγελμα.

Οι συνεντεύξεις όλων μαγνητοφωνήθηκαν και θα παρουσιαστούν από το μαθητικό ραδιόφωνο, European School Radio, το άλλο πρόγραμμα που έχει την τιμή και την χαρά να τρέχει εδώ και χρόνια πρωτοποριακά και πάλι το Μουσικό Σχολείο Βέροιας υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας  του, κας Χαράς Σκουμποπούλου .

Stay tuned, λοιπόν για να ακούσετε τα υπέροχα πράγματα που μοιράστηκαν οι μουσικοί της ΚΟΑ με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας. Θα ενημερωθείτε σύντομα για την ημερομηνία και ώρα μετάδοσης της εκπομπής.