Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων 2017 – 2018 στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας

 

Για το σχολικό έτος 2017-2018 στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας υλοποιούνται τα εξής προγράμματα:

1. Πρόγραμμα Etwinning  από τις καθηγήτριες κ. Σιριστατίδου Παρθένας ΠΕ06 και κ. Τραψιώτη Αθηνάς ΠΕ19.

Θα συνεργαστούν με το 1ο γυμνάσιο Τούμπας Θεσσαλονίκης για το έργο eTwinning με τίτλο: «Η Ευρώπη που θέλουμε! Values4Europe».  Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί κυρίως κατά τη διάρκεια του σχολείου στο πλαίσιο των μαθημάτων των Αγγλικών και της Πληροφορικής, με το τμήμα Αγγλικών προχωρημένων της Γ’ Γυμνασίου.

 

2.  Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο: ΄΄ΚΛΙΚ- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟ” το οποίο υλοιποιούν  οι καθηγήτριες Παπά Τατιανή ΠΕ02,  Ζαχαριάδου Χριστίνα κλάδου ΠΕ04 και Αθηνά Τραψιώτη ΠΕ19 .

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάδειξη και προστασία της φύσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ημαθίας μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας.

 

3. Πρόγραμμα Πολιτιστικών Θεμάτων με τίτλο: ΄΄ Δημιουργούμε και αξιοποιούμε στο European School Radio΄΄. Το πρόγραμμα υλοποιεί η φιλόλογος Σκουμποπούλου Χαρίκλεια της ειδικότητας ΠΕ02, η οποία συμμετέχει ως συντονίστρια του προγράμματος σε συνεργασία με την κ. Ιντζεβίδου Κυριακή ΠΕ02 και τον κ. Βαλαβάνη Βασίλειο ΠΕ16.

 

4. Πρόγραμμα Πολιτιστικών Θεμάτων με τίτλο:΄΄Με αφορμή ένα βιβλίο….Διάβάζω, Εμπνέεσαι, Δημιουργούμε και Ραδιοεπικοινωνούμε΄΄. Το πρόγραμμα συντονίζει η φιλόλογος κ. Ιντζεβίδου Κυριακή  σε συνεργασία με την κ. Σκουμποπούλου Χαρίκλεια, κλάδου ΠΕ02 και την κ. Μαριάννα Λούκα, κλάδου ΠΕ05.

 

5. Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας με τίτλο: ΄΄Επαγγέλματα πολιτισμού-επαγγελατικές μονογραφίες- ταξιδεύοντας στο μέλλον μας.΄΄ Το πρόγραμμα συντονίζει η καθηγήτρια κ. Λούκα Μαριάννα σε συνεργασία με την κ.Χατζηευστρατίου Μαρία, κλάδου ΠΕ11 και την κ. Ιντζεβίδου Κυριακή, κλάδου ΠΕ02.