Ραδιοφωνική ομάδα Μουσικού Σχολείου Βέροιας – 6 χρόνια στο European School Radio

      Η ραδιοφωνική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας συνεχίζει για έκτη συνεχή χρονιά τη δράση της στο ανανεωμένο πλέον European School Radio – το πρώτο μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο και καλωσορίζει στην οικογένεια του ESR τα σχολεία της Ημαθίας που συμμετέχουν ενεργά τη φετινή χρονιά στο πρόγραμμα του μαθητικού ραδιοφώνου μετά από επιμορφωτική ημερίδα  με τίτλο: “Μαθητικό Ραδιόφωνο” που πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας τον Νοέμβριο του 2017  και διοργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας  με πρωτοβουλία των υπευθύνων του τομέα των σχολικών δραστηριοτήτων, Έφης Αντωνιάδου (ΔΠΕ) και Λένας Δημητριάδου (ΔΔΕ).

 

        Η Ερατεινή Ημαθία γίνεται… “EsRατεινή” στο ανανεωμένο European School Radio. Τα σχολεία της Ημαθίας – μέλη του ESR ενώνουμε τις φωνές μας, για να δώσουμε τη δική μας ημαθιώτικη νότα στο αγαπημένο μας ραδιόφωνο! 

        Καλή αρχή και καλή συνέχεια σε όλες τις ημαθιώτικες ραδιοφωνικές ομάδες! Συντονιστείτε μαζί μας!

        Εδώ μπορείτε να δείτε το σποτάκι – πρόσκληση στα σχολεία της Ημαθίας που ετοίμασε η ραδιοφωνική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας.

                                                                                                                          Η υπεύθυνη της ραδιοφωνικής ομάδας 

                                                                                                                                      Χαρά Σκουμποπούλου