Χριστουγεννιάτικες ραδιοφωνικές ευχές και ραδιοφωνική εκπομπή στο European School Radio

      Η ραδιοφωνική ομάδα στέλνει το δικό της χριστουγεννιάτικο μήνυμα για αυτά τα Χριστούγεννα!

     Ακούστε το ραδιοφωνικό μήνυμα εδώ που ετοίμασε η ομάδα αλλά και τη ραδιοφωνική εκπομπή εδώ που μεταδόθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στις 7 μ.μ. στο μαθητικό διαδικτυακό  ραδιόφωνο – European School Radio!

     Στην εκπομπή τα μέλη της ομάδας σάς προτείνουν τρόπους για να Αξιοποιήσετε Δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας τα φετινά Χριστούγεννα. Η εκπομπή δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος “Δημιουργούμε, Αξιοποιούμε και ΡαδιοΕπικοινωνούμε στο ESR” αλλά και στο πλαίσιο του μαθημάτος της Νεοελληνικής Γλώσσας – Ενότητες 2 – 3 με θέμα την Οικογένεια και τη Φιλία.  Η ηχογράφηση έγινε στον Χώρο Έμπνευσης της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Βέροιας, την οποία και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία της.

   Στην εκπομπή παρουσιάζονται και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το κιθαριστικό σύνολο “Παράλλαξη” με υπεύθυνο καθηγητή κιθάρας, και συνεργάτη της ραδιοφωνικής ομάδας, Βασίλη Βαλαβάνη.

     Σας περιμένουμε στη ραδιοφωνική παρέα μας! “Αυτές τις γιορτές αλλάξτε συνήθειες! Συνδεθείτε με την Οικογένεια και τους Φίλους σας! Καλά Χριστούγεννα σε Όλους!”

                                                                                                                    Η υπεύθυνη της ραδιοφωνικής ομάδας

                                                                                                                                Χαρά Σκουμποπούλου