Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Βέροιας σε εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Κέντρου Υγείας Βέροιας  την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου διοργάνωσε εκδήλωση με το σύνθημα «Αγαπάμε τη ζωή φροντίζουμε τον εαυτό μας  –  Επειδή η ζωή είναι η ωραιότερη μελωδία», που είχε ως στόχο να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα για την πρόληψη του  καρκίνου του μαστού.

Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της κας Καραδήμου Βασιλικής και της κας Χατζή Μαρίας και συμμετείχε στην εκδήλωση με Σύνολο Ευρωπαϊκής Μουσικής υπό τη διεύθυνση της υπεύθυνης καθηγήτριας, κας Ιωαννίδου Ελισάβετ.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στο μουσικό σύνολο, Ανδρέας Καραμούτης, Μαριάννα Δαλιγκάρου, Άννα Κουτσιμανή, Ρόπη Πλασάρη και Χριστίνα Καταφυγιώτη παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με συνθέσεις κλασικής μουσικής και Χατζιδάκι πλαισιώνοντας την εκδήλωση και την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την ιδέα και την υλοποίηση της δράσης και τους ευχαριστούμε για την πρόσκληση που μας απεύθυναν. Συγχαίρουμε τους εθελοντές μαθητές, τους γονείς τους και την υπεύθυνη καθηγήτριά τους, κα Ιωαννίδου Ελισάβετ που συντόνισε το μουσικό σύνολο στην εκδήλωση και εκπροσώπησαν το Μουσικό Σχολείο Βέροιας σε μία σπουδαία δράση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.