Τραγουδάμε για το Πολυτεχνείο

Ραδιοφωνική πρεμιέρα για τους Ραδιοκατακτητές

Ακούστε εδώ την εκπομπή

Η ραδιοφωνική ομάδα “Ραδιοκατακτητές” του Μουσικού Σχολείου Βέροιας συμμετείχε ενεργά στο ραδιοφωνικό αφιέρωμα του European School Radio τιμώντας την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Στις 7 – 8 μ.μ. μεταδόθηκε στο European School Radio η ραδιοφωνική εκπομπή που ηχογραφήθηκε το πρωί της Τρίτης 17 Νοεμβρίου 2020 εξ αποστάσεως. Στην εκπομπή αξιοποιήθηκε  κυρίως το ηχητικό υλικό της περσινής εκδήλωσης για το Πολυτεχνείο καθώς και δημιουργικές εργασίες μαθητών μας που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος της λογοτεχνίας αλλά και το υλικό που ανάρτησαν οι ακροατές στο padlet που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του αφιερώματος.

Ευχαριστούμε τους καθηγητές μουσικής, Γιάννη Μπαλιάκα και Γεωργία Ιωαννίδου που μας επέτρεψαν να χρησιμοποιήσουμε το υλικό.

Ευχαριστούμε τους ακροατές μας που συμμετείχαν ενεργά στο chat του σταθμού και μας ενθάρρυναν καθώς και αυτούς που άφησαν τα μηνύματά τους στο Padlet που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το European School Radio. Δείτε το εδώ.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί και το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 13:00 – 14:00 από το European School Radio. Ακούστε την εδώ.