Ραντεβού στον αέρα του ESR με την Αγγελική Δαρλάση – Live

Οι ψηφιακές βιβλιοθήκες των τάξεων της α΄ και β΄ γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας αλλά και του Ψηφιακού Μουσείου Εκπαίδευσης ΜΣΒ παρουσιάζουν την εκπαιδευτική δράση: “Ραντεβού στον αέρα του ESR με την Αγγελική Δαρλάση”. Η δράση  πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας στο πλαίσιο του μαθήματος της νεοελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας και του πολιτιστικού προγράμματος “Αξιοποιούμε, Δημιουργούμε και ΡαδιοΕπικοινωνούμε στο ESR” υπό την καθοδήγηση της φιλολόγου, Χαράς Σκουμποπούλου . Το τελικό προϊόν της δράσης ήταν η ραδιοφωνική εκπομπή που μεταδόθηκε ζωντανά στο Μαθητικό Ραδιόφωνο την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 στις 9:00- 10:30 το πρωί και περιλάμβανε την διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη μέσω skype της συγγραφέα με τους μαθητές με αφορμή τα βιβλία που διάβασαν τη φετινή χρονιά “Το παλιόπαιδο, Οι μεγάλοι μικροί – Οι αγωνιστές του ’21, οι καλλιτέχνες και οι επιστήμονες “αλλά και το “Από Μακριά”!

Ευχαριστούμε την αγαπημένη μας συγγραφέα, Αγγελική Δαρλάση, που αποδέχτηκε για άλλη μια φορά με χαρά την πρόσκλησή μας για διαδικτυακή συνάντηση με τους μαθητές μας. Η τελευταία φάση του πρότζεκτ ήταν η ζωντανή μετάδοση της τηλεδιάσκεψης στο European School Radio.

 

 

Ευχαριστούμε, επίσης, την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Ν. Ημαθίας, κα Λένα Δημητριάδου καθώς και τη συντονίστρια φιλολόγων Ν. Ημαθίας και Πιερίας, κα Βάνα Αγγέλη για την εμψύχωση.
Μπορείτε να δείτε και να αξιοποιήσετε το οπτικοακουστικό υλικό στο ψηφιακό μας βιβλίο.
Ακούστε την εκπομπή εδώ.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τη χημικό του σχολείου μας, κα Χριστίνα Ζαχαριάδου καθώς και την καθηγήτρια καλλιτεχνικών, Κωνσταντίνα Τσόλη.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν κι αγκάλιασαν τη δράση!