Οι Ραδιοκατακτητές σε εκπομπή της ΕΡΤ3

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ραδιοφωνικής ομάδας του Μουσικού Σχολείου Βέροιας για τη φετινή τους ραδιοφωνική δράση στο Μαθητικό Ραδιόφωνο στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος “Δημιουργούμε, Αξιοποιούμε και ΡαδιοΕπικοινωνούμε στο Εuropean School Radio” το οποίο υλοποιείται για ένατη χρονιά!
Και η φετινή χρονιά ήταν ιδιαιτέρως παραγωγική για την ομάδα και ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 με τη σύντομη συμμετοχή μας στην πρωινή τρίωρη εκπομπή της ΕΡΤ3 – που μεταδόθηκε και μέσω ERTFLIX στην Τελετή βράβευσης του διαγωνισμού “Καν΄ το ν΄ ακουστεί 2021” κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν και οι ραδιοφωνικές δράσεις των σχολείων.

Δείτε το δικό μας βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται σύντομα η δράση της ραδιοφωνικής μας ομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και το πρώην μέλος της ραδιοφωνικής μας ομάδας, νυν φοιτητής και μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας European School Radio, Ευγένιος Βαρακλής, ο οποίος αναφέρθηκε στο ραδιοφωνικό ξεκίνημά του από το σχολείο μας και στη συμβολή του στην προβολή του φετινού ραδιοφωνικού διαγωνισμού μέσω σειράς εκπομπών με τίτλο: “Καν΄ το ν΄ ακουστεί στον αέρα”. Δείτε τη συμμετοχή του εδώ: https://youtu.be/pcGrdSUIH6I?t=5925

Ολόκληρη την εκπομπή της ΕΡΤ3 μπορείτε να τη δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Η ραδιοφωνική μας ομάδα επιμελήθηκε τα ηχητικά των τηλεοπτικών σποτ προώθησης και του φετινού διαγωνισμού σε συνεργασία με τους συνδιοργανωτές.

Όλες τις φετινές εκπομπές μας μπορείτε να τις ακούσετε από το podcast του Μαθητικού Ραδιοφώνου: https://wakelet.com/i/invite?code=f97e9c2
Καλή σας ακρόαση και Καλό καλοκαίρι με ραδιοφωνική συντροφιά!!!
Η υπεύθυνη της ραδιοφωνικής ομάδας: Χαρά Σκουμποπούλου