Συμμετοχή στην εορταστική εκπομπή για τα 10 χρόνια του Μαθητικού Ραδιοφώνου

Στην εορταστική εκπομπή για τα δέκατα γενέθλια του μαθητικού ραδιοφώνου – European School Radio συμμετείχε ως βασικός παρουσιαστής ο μαθητής – ραδιοφωνικός παραγωγός του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, Φάνης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2021 στις 8 – 10 το βράδυ.

Η εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά από το facebook του διαδικτυακού σταθμού αλλά και από το κανάλι του στο you tube. Συμμετείχαν με ζωντανές συνδέσεις μαθητές – ραδιοφωνικοί παραγωγοί παλιοί και νέοι από διάφορα σχολεία της Ελλάδος αλλά και καθηγητές – εμψυχωτές ραδιοφωνικών ομάδων όπως και ο συνεργάτης καθηγητής του ΔΙΠΑΕ, Κωνσταντίνος Διαμαντάρας. Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο τραγουδοποιός, Μανώλη Φάμελλος, ο οποίος στηρίζει το μαθητικό ραδιόφωνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις του.

Συγχαρητήρια στον μαθητή μας αλλά και σε όλους τους συντελεστές της επετειακής εκπομπής και πιο συγκεκριμένα στη συμπαρουσιάστρια, Μαρία Τσάλη, και τον τεχνικό ήχου – εικόνας, Ευγένιο Βαρακλή, από την ομάδα Νέων του ESR οι οποίοι κατάφεραν να στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα της ζωντανής μετάδοσης και να χαρίσουν συγκινητικές στιγμές στους ακροατές οι οποίοι τους εμψύχωναν από τα δωμάτια επικοινωνίας των καναλιών μετάδοσης.

Ευχαριστούμε το μαθητικό ραδιόφωνο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη ραδιοφωνική μας ομάδα που δραστηριοποιείται ενεργά για δέκατη συνεχή χρονιά στο μαθητικό ραδιόφωνο. Ελπίζουμε και σε άλλες παρόμοιες δράσεις!

Την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε στα παρακάτω κανάλια

Η ζωντανή μετάδοση της εκπομπής στο you tube

https://fb.watch/a0Mn1i_RkU/

Η ανάρτηση του μαθητικού ραδιοφώνου εδώ

Η υπεύθυνη της ραδιοφωνικής ομάδας

Χαρά Σκουμποπούλου