Ραδιοφωνική πρεμιέρα για την ομάδα “ESRατεινοί” – Σχολικές Μνήμες και Θύμησες

10 χρόνια μετά τη μετάδοση της πρώτης εκπομπής των ραδιοφωνικών παραγωγών του Μουσικού Σχολείου Βέροιας η νέα γενιά ραδιοφωνικών παραγωγών του σχολείου της ομάδας “ESRατεινοί” βγαίνουν στον αέρα του Μαθητικού Ραδιοφώνου, για να νιώσουν τη μαγεία του.

Στην πρώτη εκπομπή “Σχολικές Μνήμες και Θύμησες” γιαγιάδες κι εκπαιδευτικοί δίνουν συνέντευξη και μοιράζονται μαζί μας αναμνήσεις από τα σχολικά τους χρόνια αλλά και μας αφιερώνουν τραγούδια που τα έχουν συνδέσει με τα χρόνια εκείνα.

Η παραγωγή της πρώτης αυτής εκπομπής των Aξιαγάπητων του ESR αποτελεί δημιουργική δράση του Ψηφιακού Μουσείου Εκπαίδευσης του Μουσικού Σχολείου Βέροιας και έγινε με αφορμή το κείμενο “Νέα Παιδαγωγική” που αποτελεί απόσπασμα από το βιβλίο “Αναφορά στον Γκρέκο” του Νίκου Καζαντζάκη και το διήγημα “Η εκδρομή του Δημητρού” της Κατίνας Παπά. Ακούστε το εδώ. Η δράση πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση της φιλολόγου – υπεύθυνης της ραδιοφωνικής ομάδας, Χαράς Σκουμποπούλου.

https://padlet.com/xaraskoubneo/r241lvxe07fwq2do

Η εκπομπή μετά την πρώτη μετάδοσή της θα είναι αναρτημένη στα Podcasts της ραδιοφωνικής μας ομάδας. Ακούστε την εδώ.

Στην παραγωγή της εκπομπής συμμετείχαν οι μαθητές: Διογένης, Κωνσταντίνος, Ευανθία, Μαρία, Μιχαήλ, Γρηγόρης, Τριανταφυλλιά από το α1, Σταμούλα, Τατιάνα από το α2. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους στη δημιουργική δράση.

Ευχαριστούμε τους συνεντευξιαζόμενους και τους ακροατές μας!

Συντονιστείτε μαζί μας και για άλλες Σχολικές Μνήμες και Θύμησες εδώ.

Βίντεο σποτ προώθησης εκπομπής