Συμμετοχή σε Επιμορφωτική συνάντηση – Βιωματικό Εργαστήριο για πρόγραμμα Erasmus+ KA1

Σε τρίωρη Επιμορφωτική συνάντηση – Βιωματικό Εργαστήριο για τη διάχυση γνώσεων από τη συμμετοχή του 3ου ΓΕ.Λ. Βέροιας σε πρόγραμμα Erasmus+ KA1, στο πλαίσιο της οργάνωσης Δικτύου Επιμόρφωσης συμμετείχαν οι φιλόλογοι του σχολείου, Σκουμποπούλου Χαρά και Χονδραντώνη Ευδοξία την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 9:00 έως τις 12:00 στο 3ο ΓΕ.Λ. Βέροιας.

Η διοργάνωση στηρίχθηκε από τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φιλολόγων της Δ.Δ.Ε. Ημαθίας και Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης του 3ου ΓΕ.Λ. Βέροιας, κ. Παύλο Περπερίδη, καθώς και τον Διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Ημαθίας, κ. Αθανάσιο Αλατζόγλου και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Ημαθίας, κ. Ελένη Δημητριάδου.

Συγχαρητήρια στις επιμορφώτριες καθηγήτριες, Δέσποινα Παυλίδου και Ματίνα Γκιπατίδου για το μοίρασμα των γνώσεων και των εμπειριών που απέκτησε η σχολική τους κοινότητα.

Νέες προκλήσεις, νέες εμπειρίες για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Καλή δύναμη και έμπνευση σε όλες και όλους, καλή επιτυχία στα νέα έργα που θα πραγματοποιηθούν με μεράκι κι όρεξη από τους/τις εκπαιδευτικούς!

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Τraining and courses https://school-education.ec.europa.eu/en/professional-development

Ηλεκτρονικές αιτήσεις https://webgate.ec.europa.eu/app-forms/af-ui-opportunities/#/erasmus-plus

Αίτηση Διαπίστευσης https://webgate.ec.europa.eu/app-forms/af-ui-forms-2023-ka1-rx/#/forms/KA120-SCH-73E73370/2023-1-KA120-SCH/context

IKY https://www.iky.gr/el/erasmusplus

Registration https://erasmus-plus.ec.europa.eu/resources-and-tools/how-to-apply/registering-your-organisation