Ενημερωτική συνάντηση Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών της α΄ γυμνασίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 στις 5 το απόγευμα η καθιερωμένη ενημερωτική συνάντηση των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών της α΄ γυμνασίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Ο διευθυντής, κ. Νίκος Λιλιόπουλος και ο υποδιευθυντής, κ. Γιάννης Μπαλιάκας, καλωσόρισαν αρχικά τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών και τους ενημέρωσαν για τους κανόνες εσωτερικής λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα μέλη του Συλλόγου αλλά και να τονίσουν τη σημασία της ανάπτυξης αγαστής κι εποικοδομητικής συνεργασίας σχολείου και οικογένειας.

Τέλος τον λόγο πήραν καθηγητές γενικής και μουσικής παιδείας του σχολείου, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για θέματα που αφορούσαν τα γνωστικά αντικείμενα που διδάσκονται στους μαθητές της α΄ γυμνασίου, τις μεθόδους διδασκαλίας που αξιοποιούνται στην εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και τις δημιουργικές δράσεις που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών της α΄ γυμνασίου για την ενεργό παρουσία τους στην ενημερωτική συνάντηση κι ελπίζουμε να έχουμε καλή συνεργασία προς όφελος πρωτίστως των μαθητών μας!