Μουσική Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ – Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

Μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) και την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα του Παιδιού (11 Δεκεμβρίου) από μαθητές των τμημάτων γ1, β2, α1 και α2 του γυμνασίου, καθώς και της Α΄ Λυκείου. Παρευρέθηκαν η Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βέροιας κ. Χρύσα Μάνια, η εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής κ. Χρύσα Καϊμάκη και αρκετοί γονείς των μαθητών του σχολείου.

Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η καθηγήτρια πιάνου, Έλενα Σαρρή, ενώ συμμετείχε με ομιλία της η καθηγήτρια πιάνου, Έλενα Μπόζη. Τα κείμενα που εκφωνήθηκαν από τους μαθητές επεξεργάστηκαν οι φιλόλογοι, Ευαγγελία Ντάμτσιου και Χαρίκλεια Μπουργάνη. Ευχάριστη έκπληξη της εκδήλωσης αποτέλεσε η ενεργός συμμετοχή του πρώην Διευθυντή του σχολείου, κ. Γιάννη Γεωργουδάκη, ο οποίος παρουσίασε ένα τραγούδι αφιερωμένο στα παιδιά αλλά και τραγούδησε με τους μαθητές επί σκηνής το τραγούδι, Μια νέα αρχή (We are the world) ενθουσιάζοντας το κοινό.

κιθάρα – φωνή: Γιάννης Γεωργουδάκης
Μουσικό Σχολείο Βέροιας ft Γιάννης Γεωργουδάκης – Μια νέα αρχή (We are the world)

Για την οργάνωση της εκδήλωσης συνεργάστηκαν τα μέλη της Ομάδας Αυτοαξιολόγησης της Σχολικής Μονάδας που υλοποιεί δράσεις για τις Σχέσεις Σχολείου – Οικογένειας, Ηλιάνα Τέγου (σχεδιασμός πρόσκλησης), Άννα Στάμου, Ολυμπία και Κώστας Δούκας.

γ1 γυμνασίου – Δώσε και συ την ψυχή, την καρδιά σου