Επιτυχής μετάδοση εκπομπής “Έλα στη θέση μου, μαζί μου, δίπλα μου…on air”

Συγχαρητήρια στα μέλη της ραδιοφωνικής ομάδας “ESRατεινοί εν δράσει” του Μουσικού Σχολείου Βέροιας για την πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή που μετέδωσαν από το Μαθητικό Ραδιόφωνο – European School Radio την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 στις 9 – 10 το βράδυ με τίτλο: “Έλα στη θέση μου, μαζί μου, δίπλα μου…on air”!

Ευχαριστούμε όλους όσοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Έλα στη Θέση μου, Μαζί μου, Δίπλα μου…” που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο “Αιγές” Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ημαθίας  παραχώρησαν συνεντεύξεις στους δημοσιογράφους μας, την πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες “Αιγές – Βεργίνα”, κα Έφη Καραγιάννη, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας, κ. Αθανάσιο Αλατζόγλου, τον αθλητή καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο του πρωταθλητή Ελλάδας 2023 Μέγα Αλέξανδρου Πυλαίας 1994, κ. Άγγελο Διμπιτούζη, τον αθλητή ΑμεΑ – πρωταθλητή Ελλάδας, κ. Νίκο Τουλίκα, τα μέλη του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Αιγές – Βεργίνα» τα οποία έχουν αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε αγώνες. (Δείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ)

Ευχαριστούμε, επίσης, τους αγαπητούς ακροατές μας που στήριξαν κι εμψύχωσαν την ομάδα από το chat του διαδικτυακού σταθμού ανάμεσα στους οποίους ήταν εκτός από μαθητές μας, γονείς – συγγενείς μαθητών, απόφοιτοι του σχολείου, εκπαιδευτικοί από Ελλάδα και Γερμανία (Ντορτμουντ), φίλοι και μέλη του Αθλητικού Σωματείου “Αιγές – Βεργίνα”!

Η εκπομπή θα βρίσκεται στο αποθετήριο podcasts του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στην πλατφόρμα του European School Radio προκειμένου να αξιοποιηθεί από την εκπαιδευτική κοινότητα!

https://europeanschoolradio.eu/el/episode/10343

Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να γράψετε τα σχόλιά σας, να αφήσετε την αξιολόγησή σας και αν σας άρεσε την καρδιά σας! 💖💖💖

Η βιωματική δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος, “ESRατεινοί εν δράσει», που συντονίζει η φιλόλογος, Χαρά Σκουμποπούλου σε συνεργασία με τη μουσικό, Νίνα Ράμου και τη φιλόλογο, Εύη Χονδραντώνη.