Συγχαρητήριο μήνυμα Διευθυντή Δ.Δ.Ε. Ημαθίας στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή Δ.Δ.Ε. Ν. Ημαθίας, κ. Αθανάσιο Αλατζόγλου, για το συγχαρητήριο μήνυμά του.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Μουσικό σχολείο Βέροιας για την άψογη διοργάνωση και παρουσίαση της συναυλίας των συνόλων παραδοσιακής μουσικής «Για δες περβόλι όμορφο», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, στο Χώρο Τεχνών.

Μετά από πρόσκληση του σχολείου, ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας παρευρέθηκα στην εκδήλωση και θέλω να συγχαρώ πραγματικά το μουσικό σχήμα του σχολείου για την παρουσία του στη σκηνή. Η άρτια εκτέλεση του μουσικού κείμενου από τους μαθητές καταδεικνύει ένα εξαιρετικό επίπεδο θεωρητικής και τεχνικής γνώσης της μουσικής.

Εκφράζω επίσης τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Λιλιόπουλο Νικόλαο, Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου, στους καθηγητές που εργάστηκαν για το μουσικό αποτέλεσμα με την εξαιρετική προετοιμασία και στήριξη που προσφέρουν σε όλους τους μαθητές του σχολείου, τους κκ. Κατσαβό Κυριάκο, Μπαλιάκα Γιάννη, Σαρακατσιάνο Αντώνιο για την προετοιμασία της ορχήστρας και τον κ. Κουτσιμανή Ιορδάνη για την προετοιμασία και διεύθυνση της χορωδίας.

Για ακόμη μία φορά το σχολείο κερδίζει τις εντυπώσεις με τις μοναδικές ερμηνείες και το ξεχωριστό του ρεπερτόριο. Είμαι περήφανος για όλες τις εμφανίσεις των μουσικών συνόλων του σχολείου σε διάφορες εκδηλώσεις και διαγωνισμούς όλη τη σχολική χρονιά.»

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3Dpfbid02U6QzGPztytehFmmyh7hL3v5FNCynM1oKuNM41kmD5Mo6vp7SCGNyTj9xKSsQY25Ul%26id%3D100089157678182&show_text=true&width=500