Η Θεατρική Ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την παράσταση με τίτλο «Ποίος ήτο ο φονεύς του αδελφού μου», βασισμένη στο σπουδαίο έργο του Γεωργίου Βιζυηνού.
Η παράσταση, η οποία παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και στην πρόσφατη «Θεατρική Άνοιξη», υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό της Νάουσας μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία την Τρίτη 13 Μαΐου 2025, στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.
Πρόκειται για μια ξεχωριστή θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του κ. Νικολαΐδη Αντώνη, με τη μουσική επιμέλεια του κ. Κατσαβού Κυριάκου, που υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό σε ένα μοναδικό κόσμο συναισθημάτων και αναζητήσεων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να απολαύσετε την προσπάθεια και το ταλέντο των μαθητών/τριών του Μουσικού Σχολείου Βέροιας!




