ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ 21-28 Μαρτίου 2014

   To European School Radio – το πρώτο μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο μετά από πρόσκληση – πρόταση της ραδιοφωνικής ομάδας Μουσικά αβγΑ του Μουσικού Σχολείου Βέροιας συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης στις 21 Μαρτίου 2014 συμβάλλοντας δυναμικά στην εξάπλωση του ενδιαφέροντος για την ποίηση στα σχολεία στην Ελλάδα αλλά και τη διάδοση της ποίησης στο ευρύ κοινό.

       Ταυτόχρονα όμως συμμετέχει και στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας, της Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου καθώς και της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων.

         Συγκεκριμένα το European School Radio σε συνεργασία με τη ραδιοφωνική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας ετοίμασαν ένα ραδιοφωνικό αφιέρωμα, που θα διαρκέσει μία εβδομάδα από 21 – 28 Μαρτίου 2014, στο οποίο ανταποκρίθηκαν σχολεία από όλη την Ελλάδα στέλνοντας ηχογραφημένα μηνύματα με απαγγελίες ποιημάτων Ελλήνων και ξένων ποιητών πλαισιωμένες με μουσική αλλά και οπτικοποιημένα μηνύματα.

       Οι δημιουργίες των μαθητών θα ακουστούν στο European School Radioτην 21η Μαρτίου 2014 – Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης σε δίωρη εκπομπή – αφιέρωμα και ανά μισή ώρα με τυχαία σειρά στη ροή του προγράμματος του σταθμού καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

       Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων που στήριξαν την προσπάθεια του European School Radio – του πρώτου μαθητικού διαδικτυακού ραδιοφώνου και της ραδιοφωνικής ομάδας Μουσικά αβγΑ του Μουσικού Σχολείου Βέροιας και τιμούν μαζί μας την 21η Μαρτίου 2014, την ημέρα με τα πολλά πρόσωπα.

     Συντονιστείτε μαζί μας στο http://esradio.mysch.gr.    

Πατήστε εδώ κι εδώ, για να δείτε τις σχετικές αναρτήσεις στο blog του European School Radio.

Πατήστε εδώ, για να δείτε τις εικαστικές δημιουργίες των μαθητών που συμμετείχαν στο αφιέρωμα.   

Προχωρήστε παρακάτω, για να δείτε βίντεο με εργασία των μαθητών.

                                             Η υπεύθυνη του ραδιοφωνικού αφιερώματος

                                                                    Χαρίκλεια Σκουμποπούλου