7η Διεθνής Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας (Δελτίο τύπου)

 

 

Το μουσικό σύνολο΄΄Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής΄΄ του Μουσικού Σχολείου Βέροιας συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία στο Διεθνές Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών στην Καρδίτσα την Παρασκευή 13-3-2015. Υπεύθυνη καθηγήτρια η κ. Ε. Νατσάκου. Συνοδεία στο πιάνο από την κυρία Γ. Ιωαννίδου.

 

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στις καθηγήτριές τους!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

    Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στο Φεστιβάλ χορωδιών της Καρδίτσας (στην 7η Πανελλήνια και 2η Διεθνή συνάντηση σχολικών χορωδιών) η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Βέροιας .

 

    Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 η Χορωδία, υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Νατσάκου και με τη συνοδεία της κ. Γεωργίας Ιωαννίδου στο πιάνο, παρουσίασε το πρόγραμμά της με έργα  HenryPurcell, RobertSchumann, GioachinoRossini, ArthurSullivanκαι  Νίκου Κυπουργού     αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού και τα ευμενέστατα σχόλια των μελών της οργανωτικής και της κριτικής Επιτροπής. Απόδειξη της απήχησης που είχε η παρουσία της Χορωδίας είναι ότι η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ πρότεινε (όπως και πέρσι) την συμμετοχή του Χορωδιακού Συνόλου Ευρωπαϊκής Μουσικής στα διεθνή χορωδιακά φεστιβάλ  “ConcorsodigiovanimusicistiLuigiDenza” στο CastellamarediStabiaστην Ιταλία και στον 2ο Διεθνή διαγωνισμό  χορωδιών “AleksandarNisisMorfidis” στο Novisadτης Σερβίας, τον ερχόμενο Απρίλιο και Μάιο.

 

     Ο Σύλλογος των καθηγητών του Σχολείου εκφράζει  τα θερμότατα συγχαρητήριά του στις μαθήτριες – μέλη της Χορωδίας και στις συναδέλφισσες,  που με την παρουσία τους και την ερμηνεία τους ανέδειξαν το έργο του Σχολείου μας .