Διακρίσεις μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βέροιας σε διαγωνισμούς Φυσικών Επιστημών

       Διακρίσεις σε 3 διαγωνισμούς Φυσικών Επιστημών πέτυχαν μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βεροίας.
       Συγκεκριμένα ο μαθητής Κωφίδης Ιωάννης της Β΄Γυμνασίου τιμήθηκε με Βραβείο Αριστείας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2015 ο οποίος διοργανώθηκε από το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. 
 
      
 
Επίσης το Μουσικό Σχολείο κατέλαβε με την ομάδα της Β΄Λυκείου την τρίτη θέση στο Νομό Ημαθίας στον διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών (Φυσικής – Χημείας- Βιολογίας) EUSO 2015-16 o οποίος για το Νομό μας διοργανώθηκε από το ΕΚΦΕ Ημαθίας.
 
     
 
      Τέλος η πειραματική ομάδα Λυκείου η οποία συμμετείχε στην αναβίωση του Πειράματος του Ερατοσθένη την Ημέρα της Φθινοπωρινής Ισημερίας, για τη μέτρηση της ακτίνας της Γής, υπό την αιγίδα της ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε. απέσπασε έπαινο για τα αποτελέσματα των μετρήσεων της. 
     Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές που βραβεύθηκαν και ευχόμαστε πάντα πρόοδο και συνέχεια στις επιτυχίες σε επόμενους Διαγωνισμούς.
     Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γενικού Λυκείου 2016 και για τις τρεις τάξεις, καθώς και ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2016 και για τις τρεις τάξεις, θα διενεργηθούν στις 05 Μαρτίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:30 π.μ.
     Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Σχολείο  μέχρι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016.