Εαρινή Μουσική Βραδιά

Εαρινή Μουσική Βραδιά

Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας σας προσκαλεί στην Εαρινή Συναυλία των Μουσικών Συνόλων του, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου και ώρα 8.30 μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη  Γραμμάτων και Τεχνών με ελεύθερη είσοδο.

Συμμετέχει η ορχήστρα κιθαριστών «Παράλλαξη» υπό την διδασκαλία και διεύθυνση του κυρίου Βασιλείου Βαλαβάνη, η χορωδία «Εμμέλεια», υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της κυρίας Ελένης Νατσάκου και συνοδεία στο πιάνο από την κυρία Γεωργία Ιωαννίδου, και το Μουσικό Σύνολο «Έκφρασης και Δημιουργίας» του Λυκείου, υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση των καθηγητριών κυρίας Βιολέττας Ερμείδου και κυρίας Μαρίας-Ελένης Παπαδοπούλου.

Θα ακουστούν κομμάτια διαφόρων συνθετών, μουσικών στυλ, εποχών και γεωγραφικών περιοχών, από την ιταλική αναγέννηση ως την όπερα του 18ου αιώνα, από τον Μότσαρτ ως τους Beatles, από την Σμύρνη ως τον Καναδά, από το Περού ως την Ελλάδα μας.

Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας ετοίμασαν με τους καθηγητές και τις καθηγήτριές τους μια εκδήλωση δουλεμένη με μεράκι, με σκοπό το ξύπνημα της ψυχής και την ανάπτυξη της συνεργασίας και της δημιουργικότητας μέσα από την καλλιτεχνική αυτή εμπειρία. Μια βραδιά με ιδιαίτερο μουσικό ενδιαφέρον, με ποικιλία ακουσμάτων, με διαφόρα μουσικά ηχοχρώματα, με μουσικές και τραγούδια που δημιουργούν συναισθήματα, ξυπνούν μνήμες και γεννούν σκέψεις.  

Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση!

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα της εκδήλωσης.