Με γλυκά, τραγούδια και ευχές αποχαιρετά το Μουσικό Σχολείο Βέροιας το 2016

          Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής «Εμμέλεια» του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στον χώρο του σχολείου την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016. Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και λιχουδιές, τις οποίες δημιούργησαν οι μαθήτριες της χορωδίας μαζί με τις μητέρες τους, γέμισαν το ισόγειο του σχολείου δημιουργώντας μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα. Την ευθύνη του bazaar είχε η υπεύθυνη της χορωδίας και υποδιευθύντρια του σχολείου, Ελένη Νατσάκου, και η συνοδός – πιανίστα της χορωδίας, Γεωργία Ιωαννίδου.

        Στη δημιουργία της γιορτινής ατμόσφαιρας συνέβαλαν και τα μέλη της  ραδιοφωνικής ομάδας του σχολείου «Και τα μυαλά στα πεντάγραμμα» με υπεύθυνη τη φιλόλογο, Χαρά Σκουμποπούλου, τα οποία έστησαν μια γιορτή με πολλή μουσική καλώντας τους μαθητές και καθηγητές του σχολείου να καταγράψουν τα όνειρά τους για τη νέα χρονιά αλλά και να ανταλλάξουν ευχές.

        Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία οι μαθητές μας να έρθουν πιο κοντά, να νιώσουν ξέγνοιαστα μετά από μια περίοδο αυξημένων υποχρεώσεων αλλά και να μπουν στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

          Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένη και Δημιουργική Νέα Χρονιά.