“Και τα μυαλά στα πεντάγραμμα” και το 2017 – Οι ευχές μας σε ζωντανή εκπομπή!

Η ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας “Και τα μυαλά στα πεντάγραμμα” σας εύχεται “Χρόνια Πολλά – Καλή και Δημιουργική Χρονιά” γεμάτη αισιοδοξία και χαμόγελο με μια ζωντανή εκπομπή στο μαθητικό ραδιόφωνο!

Ελάτε μαζί μας σήμερα Κυριακή 8 – 1  -2017 στην πρώτη μας ζωντανή εκπομπή για το 2017 στις 5 -6 το απόγευμα, για να απολαύσουμε μαζί στο μαθητικό ραδιόφωνο – European School Radio τραγούδια που μιλούν για τον παγωμένο χειμώνα αλλά περνούν θετικά μηνύματα! Γιατί θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα πάντα από τη θετική τους πλευρά! Στο μικρόφωνο και στην κονσόλα ο Ευγένιος της γ΄ γυμνασίου!

Στη μέση, λοιπόν, του χειμώνα που βρισκόμαστε σας καλούμε να έρθετε στη ζεστή παρέα του μαθητικού ραδιοφώνου και να ανακαλύψετε μαζί μας το αόρατο καλοκαίρι που υπάρχει μέσα σας, όπως λέει και ο Γάλλος διανοούμενος και συγγραφέας Αλμπέρ Καμύ.

“Στη μέση του χειμώνα, ανακάλυψα τελικά ότι μέσα μου υπάρχει ένα αόρατο καλοκαίρι.

Και αυτό με κάνει ευτυχισμένο. Γιατί σημαίνει πως όσο σκληρά και να με πιέζει ο κόσμος, μέσα μου, υπάρχει κάτι πιο δυνατό και καλύτερο που αντιστέκεται σε αυτή τη πίεση”

 Αλμπέρ Καμύ

Ακούστε την εκπομπή εδώ http://europeanschoolradio.eu/player.php

 Δείτε εδώ την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του μαθητικού ραδιοφώνου.