ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Βέροια, 19-4-2017
Αγαπητοί γονείς, 
Η Περιβαλλοντική Ομάδα του σχολείου μας που αποτελείται αποκλειστικά από μαθητές της Β΄Λυκείου, θα πραγματοποιήσει διδακτική επίσκεψη σε Όλυμπο-Λιτόχωρο την Τρίτη 25 Απριλίου 2017. Δυστυχώς, η επίσκεψη δεν κατέστη δυνατόν να γίνει διήμερη, όπως είχαμε αρχικά προγραμματίσει, λόγω αδυναμίας εξεύρεσης μεταφορικού μέσου στα τέλη Απριλίου. Η μοναδική προσφορά που μάς έγινε για την Τρίτη 25 Απριλίου αφορά τη μίσθωση λεωφορείου στην τιμή των 300 ευρώ. Οι μαθητές έχουν ήδη προκαταβάλει 20 ευρώ ο καθένας, οπότε στην περίπτωση αυτή θα επιστραφεί το ποσό των 5 ευρώ. Για να συμπιέσουμε κι άλλο το κόστος της εκδρομής, έχουμε συνεννοηθεί με τα παιδιά να πάρουν μαζί τους φαγητό από το σπίτι.
 
 
Επειδή θα πεζοπορήσουμε για μία – δύο ώρες μέσα στο φαράγγι του Ενιπέα, είναι απαραίτητο να φοράνε όλοι αθλητικά παππούτσια. Θα ήταν επίσης εύχρηστο να κουβαλάνε το φαγητό τους, τα προσωπικά τους αντικείμενα κι ένα μικρό μπουκαλάκι νερό σε ένα μικρό σακκίδιο πλάτης (μπορεί να είναι και η σχολική τους τσάντα). Καλό είναι επίσης να αποφύγουν να πάρουν μαζί τους κρουασάν, γαριδάκια, πατατάκια και προμαγειρεμένες τροφές ή κονσέρβες και να προτιμήσουν φρούτα, παστέλια, ξηρούς καρπούς, ψωμί ολικής αλέσεως και σπιτικό φαγητό. Κι επειδή συνήθως ο καιρός στον Όλυμπο είναι απρόβλεπτος, αν υπάρχει κάποιο ελαφρύ αδιάβροχο, καλό θα ήταν να το πάρουν μαζί τους.  
Θα αναχωρήσουμε από Βέροια στις 7.30 ακριβώς το πρωί (οι μαθητές πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί στο χώρο συνάντησης απο τις 7.15, δεν θα περιμένουμε τους αδικαιολόγητα καθυστερημένους). Από το Λιτόχωρο η αναχώρησή μας έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ. Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής βρίσκεται αναρτημένο στο διαδίκτυο: http://perivallont.blogspot.gr/2017/04/blog-post.html
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη καθηγήτρια του Περιβαλλοντικού Προγράμματος κα Παπά στο τηλέφωνο του σχολείου 2331065787 ή στο e-mail: greekteacher2@gmail.com .
Με φιλικούς χαιρετισμούς, 
 
ΥΓ. Παρακαλούμε, ενημερώστε μας άμεσα, αν τα παιδιά σας έχουν κάποια διατροφική ή άλλη αλλεργία, ή αν ακολουθούν κάποια φαρμακευτική αγωγή.
 
Τατιανή Παπά ΠΕ02 Φιλόλογος