Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας με τίτλο: “Βελτίωση Δεξιοτήτων Επικοινωνίας” στη Γιορτή Λήξης 2017

Στη Γιορτή Λήξης του Σχολικού έτους 2016-2017 που διοργάνωσε η Διεύθυνση  Β/θμιας  Εκπ/σης Ημαθίας την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο – Μεντρεσέ Τζαμί παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας με τίτλο: “Βελτίωση Δεξιοτήτων Επικοινωνίας” με υπεύθυνο καθηγητή, τον Ανδρέα Κοτρίδη.

Βασικός στόχος του προγράμματος ήταν οι μαθητές να αναπτύξουν και να βελτιώσουν δεξιότητες επικοινωνίας. Επίσης, να γνωρίσουν τη διαδικασία της συνέντευξης και της παρουσίασης. Να έρθουν σε επαφή με το βιογραφικό σημείωμα, τη συνοδευτική επιστολή και τη συστατική επιστολή. Σημαντική διάσταση αποτελεί τελικά η καλλιέργεια της αυτοεκτίμησής τους, γιατί η γνώση αυτών των τεχνικών αυτοπαρουσίασης αποτελεί σημαντικό εφόδιο για τη ζωή τους και τη μελλοντική τους πορεία.

Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, τους υπεύθυνους του ΚΕΣΥΠ Βέροιας, την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων για τη διοργάνωση της Γιορτής Λήξης του Σχολικού έτους 2016-2017 και συγχαρητήρια στους μαθητές από την Α’ και Γ’ τάξη του Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα “Βελτίωση Δεξιοτήτων Επικοινωνίας”.