Το Μουσικό Σχολείο τίμησε την επέτειο της 17ης Νοέμβρη

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας συγχαίρει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο Θεατρικό – Μουσική Παράσταση Καφενείον “Η Ελλάς” αφιέρωμα στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια την Παρασκευή 16 – 11 – 2018 στις 10.00 π.μ.

Μπράβο σε όλους τους μαθητές του Λυκείου που συμμετείχαν στο θεατρικό, στην ορχήστρα και στη χορωδία, αρκετοί από τους οποίους σε διπλό ρόλο. Επίσης, στις μαθήτριες Αβραάμ Δήμητρα, Γεωργίου Νάγια και Παπαγιάννη Αλίκη για τις ζωγραφιές που επιμελήθηκαν στα σκηνικά της παράστασης.

Σημαντική ήταν η βοήθεια της κας Νατσάκου Ελένης και κας Ιωαννίδου Έλσας στις πρόβες της χορωδίας και του κ. Θωμαδάκη Πολυχρόνη στα σκηνικά.

Συγχαρητήρια στην κα Ιωαννίδου Γεωργία για τη Διδασκαλία της Χορωδίας, στον κ. Βαλαβάνη Βασίλειο για την Ενορχήστρωση και τη Διεύθυνση της ορχήστρας και της χορωδίας στην καθηγήτρια μουσικής, Εύα Δημοκωστούλα που συμμετείχε στην ορχήστρα (βιολί) και στην κα Γρίβα Αλεξάνδρα και τον κ. Κοτρίδη Ανδρέα για τη Σκηνοθεσία του Θεατρικού και τον Γενικό Συντονισμό της Παράστασης.  

Ευχαριστούμε τους μαθητές και συνοδούς δασκάλους της έκτης τάξης από το 1ο, 5ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας οι οποίοι παρακολούθησαν την παράσταση. Τέλος την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Σοφιανίδης Γεώργιος και η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων, κα Σουμελίδου Μαρία. 

Δείτε ρεπορτάζ από τον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο εδώ