ΡαδιοΕπικοινωνία με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Πειραματικού Γυμνάσιου Πάτρας

Ένα ραδιοφωνικό απόγευμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μέλη της ραδιοφωνικής ομάδας “Οι Ταξιδιώτες του Μουσικού Σχολείου Βέροιας” το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 4 – 6 μ.μ. παρέα με μαθητές – ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών μετά από μια ραδιοπρόσκληση  που αναρτήθηκε στο ιστολόγιο της ομάδας για ένα ραδιοφωνικό ταξίδι στην Πάτρα.
Συντονίστηκαν στο πρώτο διαδικτυακό μαθητικό ραδιόφωνο -European School Radio, για να ακούσουν τη μουσική ραδιοφωνική εκπομπή School Traxx, η οποία μεταδίδεται κάθε Σάββατο 4 – 6 μ.μ. από τον πανεπιστημιακό ραδιοφωνικό σταθμό UPfm (στη συχνότητα του ΗΜΕΡΑ FM 90.4 και www.upfm.upatras.gr) και την επιμελείται ο διευθυντής του σχολείου, Βασίλης Σχοινάς http://upfm.upatras.gr/?q=el/content/about-upfm
Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί των δύο σχολείων είχαν μια όμορφη αλληλεπίδραση μέσω του ραδιοφώνου αλλά και του ανανεωμένου chat του European School Radio και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη ΡαδιοΕπικοινωνία. Το ραδιοφωνικό αυτό ταξίδι στην Πάτρα είχε ως σκοπό να γνωρίσουμε τη δουλειά άλλων ραδιοφωνικών ομάδων αλλά και την επικοινωνία με ραδιοφωνικούς παραγωγούς άλλων σχολείων προκειμένου να κάνουμε ένα βήμα για νέες συνεργασίες στο μαθητικό μας ραδιόφωνο. Γιατί μαθητικό ραδιόφωνο σημαίνει Δημιουργία, Επικοινωνία και Συνεργασία! 
Πρόσω Ολοταχώς και για άλλα Ραδιοφωνικά Ραντεβού στον αέρα του ESR!