Παρουσίαση του βιβλίου “Για μια όμορφη πόλη” στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας

Την Παρασκευή 1/2/2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, σε ειδική εκδήλωση για τους μαθητές και τους καθηγητές του Μουσικού Σχολείου, παρουσιάστηκε το βιβλίο “Για μια όμορφη πόλη” από την ομάδα μαθητών “Σούπερ Οκτώ”. Η παρουσίαση αυτή έγινε την επομένη της δημόσιας παρουσίασης στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου.

Το βιβλίο αποτελεί την πρώτη έκδοση του Μουσικού Σχολείου Βέροιας. Φτιάχτηκε με κόπο, μεράκι, φαντασία και συνεργατικότητα από μαθητές του Μουσικού Σχολείου. Αυτό είναι και μία από τις πρωτοτυπίες του βιβλίου. Αποτελεί δηλαδή εκπαιδευτικό υλικό για μαθητές, γραμμένο από μαθητές.

Άλλο ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Η έκδοση και η παρουσίαση του βιβλίου “Για μια όμορφη πόλη” ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο υπεύθυνος καθηγητής κ. Κοτρίδης Ανδρέας ευχαρίστησε τους “Σούπερ Οκτώ” για το όμορφο ταξίδι και ευχήθηκε το μήνυμά τους μέσα από το βιβλίο τους να συνεχίσει το δικό του ταξίδι στα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια του Δήμου Βέροιας.

Δείτε εδώ την πλούσια δράση της ομάδας Ecomobility του Μουσικού Σχολείου Βέροιας!

Δείτε εδώ τις εργασίες της ομάδας.