Συμμετοχή της ραδιοφωνικής ομάδας στο 6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου στον Βόλο

Η μεγάλη μέρα της έναρξης του 6ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου έφτασε! Από σήμερα 11 Απριλίου και μέχρι το Σάββατο 13 Απριλίου η καρδιά του μαθητικού ραδιοφώνου θα χτυπά στον Βόλο!

Η ραδιοφωνική ομάδα “Οι Ταξιδιώτες του Μουσικού Σχολείου Βέροιας” συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή του μαθητικού ραδιοφώνου στον Βόλο μαζί με άλλες 49 ραδιοφωνικές ομάδες από την Ελλάδα και την Κύπρο και στον διαγωνισμό ραδιοφωνικού μηνύματος και τραγούδιού “Κάν΄ το ν΄ ακουστεί 2019” ο οποίος λήγει αύριο Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 – Ημέρα Τελετής Βράβευσης. Δείτε τις συμμετοχές μας εδώ
Για τους πολλούς φίλους και συνεργάτες που δε θα μπορέσουν να βρίσκονται την Παρασκευή 12/4 στoν Βόλο οι διοργανωτές του Φεστιβάλ έχουν φροντίσει να μεταφέρουν το κλίμα και το κέφι του μέσω διαδικτύου (live streaming) δύο τρόπους.
Με “τηλεοπτική” μετάδοση.
Παρακολουθήστε 
Εδώ ζωντανά την Τελετή Βράβευσης του διαγωνισμού “Κάν’ το ν΄ ακουστεί 2019” και μάθετε πρώτοι ποια σχολεία διακρίθηκαν στις κατηγορίες του Ραδιοφωνικού Μηνύματος και του Τραγουδιού.

Με τη μαραθώνια ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή (09:00 – 14:00) που θα ετοιμάσουν για όλους εσάς οι μαθητές-παραγωγοί του ESR οι οποίοι θα φιλοξενήσουν στα μικρόφωνα όλους τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας κάνουν να “διασκεδάσετε” σαν να ήσασταν και εσείς μαζί στη γιορτή του ραδιοφώνου στον Βόλο!
http://europeanschoolradio.eu/6fest/35661-2/