Συμμετοχή εθελοντών μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στις εκδηλώσεις «Η μνήμη του νήματος»

Συγχαρητήρια στους μαθητές Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας που συμμετείχαν εθελοντικά στις εκδηλώσεις «Η μνήμη του νήματος» βασισμένες σε μια ιδέα της διεθνούς φήμης σοπράνο, κ. Σόνιας Θεοδωρίδου, για τα 460 θύματα της Εβραϊκής κοινότητας στη Βέροια.

Οι μαθητές συμμετείχαν σε τρεις ομάδες. Η πρώτη ομάδα πλαισίωσε την ορχήστρα που διεύθυνε ο μαέστρος κ. Ορφανίδης Θεόδωρος με διάφορα όργανα όπως βιολί, κιθάρα, σαξόφωνο, φλάουτο, κλαρινέτο, τρομπέτα. Συγχαρητήρια και σε απόφοιτους του σχολείου μας που συμμετείχαν μουσικά και αυτοί στη συναυλία την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βέροιας. Στη σύμπραξη των χορωδιών συμμετείχε και ένα τμήμα της σχολικής χορωδίας “Εμμέλεια” του Μουσικού Σχολείου Βέροιας. Οι υπόλοιποι εθελοντές μαθητές συμμετείχαν στην πορεία, ξετυλίγοντας ένα κόκκινο νήμα από τη Συναγωγή της Βέροιας μέχρι τον Σιδηροδρομικό Σταθμό απ’ όπου οι Eβραίοι της πόλης μας εκτοπίστηκαν στο Άουσβιτσ – Μπιρκενάου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας που συμμετείχαν εθελοντικά σε μία εκδήλωση μνήμης και πολιτισμού για την πόλη της Βέροιας.