Οι απόφοιτοι θυμούνται…

Οι Ραδιοκατακτητές βγαίνουν ζωντανά την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 στις 8 – 9:30 μ.μ. στο μαθητικό ραδιόφωνο – European School Radio συνεχίζοντας δυναμικά τη ραδιοφωνική τους δράση στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος “Αξιοποιούμε, Δημιουργούμε και ΡαδιοΕπικοινωνούμε στο ESR” σε μια εκπομπή – αφιέρωμα στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας.
Απόφοιτοι συναντιούνται στον αέρα για να θυμηθούν στιγμές από τη σχολική ζωή αλλά και να μοιραστούν μαζί μας τις δράσεις τους, τα μελλοντικά τους σχέδια και φυσικά μουσικές τους!
Μαζί μας σε ζωντανή σύνδεση οι απόφοιτοι, Τάσος Σιδηρόπουλος, ένα από τα πρώτα 10 παιδιά που εισήχθησαν στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας την πρώτη χρονιά λειτουργίας του σχολείου μας το 2009, η Όλγα Αλεξίου, ο Τάσος, Σαρήογλου, η Χριστίνα Χαραλαμπίδου, ο Μάριος Δασκαλάκης και η Μαρία Γεωργίου.
 Το β΄ μέρος του αφιερώματος στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας με τις Μνήμες και Θύμησες και τις μουσικές των μαθητών του σχολείου θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 στις 9 – 11:30 μ.μ.
Συντονιστείτε μαζί μας!
Δείτε το προωθητικό βίντεο της εκπομπής:

 Δείτε τη διαδραστική μας αφίσα εδώ

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη μαραθώνια εκπομπή της Δευτέρας 2:30 ωρών από το podcast του μαθητικού ραδιοφώνου: http://europeanschoolradio.eu/el/archives/podcasts/6578