Μνήμες και Θύμησες από το Μουσικό Σχολείο Βέροιας – ραδιοφωνική εκπομπή

Μνήμες και Θύμησες από το Μουσικό Σχολείο Βέροιας μοιράστηκαν με τους ακροατές του μαθητικού ραδιοφώνου οι μαθητές του σχολείου στο μαθητικό ραδιόφωνο – European School Radio και συγκίνησαν τους ακροατές σε εκπομπές της ραδιοφωνικής ομάδας “Ραδιοκατακτητές” που αποτελείται από μαθητές της β΄ γυμνασίου του σχολείου στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος “Αξιοποιούμε, Δημιουργούμε και ΡαδιοΕπικοινωνούμε στο ESR” που υλοποιεί η φιλόλογος του σχολείου, Χαρά Σκουμποπούλου.

Πιο συγκεκριμένα οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί παρήγαγαν μια ζωντανή εκπομπή που μεταδόθηκε την Κυριακή 23 Μαΐου στις 8 – 9:30 μ.μ. αλλά και μια μαραθώνια εκπομπή δύομιση ωρών που μεταδόθηκε τη Δευτέρα 24 Μαΐου στις 9 – 11:30 μ.μ. Στις εκπομπές παορυσιάστηκαν συνεντεύξεις αποφοίτων του σχολείου, τελειόφοιτων αλλά και μαθητών της Β΄ Λυκείου οι οποίοι θυμήθηκαν όμορφες σχολικές στιγμές και παρουσίασαν μέρος των μουσικών τους δράσεων. Τέλος συνέντευξη στην ομάδα παραχώρησε και ο διευθυντής του σχολείου, Γιάννης Γεωργουδάκης.

Συγχαρητήρια στους Ραδιοκατακτητές αλλά και σε όλα τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της ραδιοφωνικής ομάδας και με χαρά συμμετείχαν στις εκπομπές μέσω των οποίων αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι το Μουσικό Σχολείο Βέροιας είναι το σχολείο της καρδιάς τους αλλά και ότι οι απόφοιτοί μας συνεχίζουν να προοδεύουν και να ασχολούνται ενεργά με τη μουσική.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη μαραθώνια εκπομπή 2:30 ωρών από το podcast του μαθητικού ραδιοφώνου:
Ευχαριστούμε τους εκλεκτούς ακροατές μας που συμμετείχαν στην παρέα και στήριξαν την προσπάθειά της ραδιοφωνικής ομάδας.
Καλή σας ακρόαση!
Περιμένουμε με ανυπομονησία και τους νέους μαθητές που θα εισαχθούν φέτος στην α΄ γυμνασίου, για να ζήσουν όμορφες εμπειρίες ζωής που προσφέρει το σχολείο μας!
 
Σκελετός εκπομπής

0’ – 21:45 Συνεντεύξεις μαθητών Β΄ Λυκείου (Άγγελος Χαραλαμπίδης, Στέφανος Τσιφλίδης, Τρύφωνας Παρπούλας, Γιάννης Βούλγαρης, Εύη Καραγιαννοπούλου, Ζωή Σιουκιούρογλου)

μικρό σύνολο λαϊκής μουσικής μαθητών: ποτ πουρί – βίντεο

μπουζούκι: Τρύφωνας Παρπούλας,

πιάνο: Στέφανος Τσιφλίδης,

κιθάρα: Θωμάς Τριανταφυλλόπουλος,

βιολί: Θωμάς Μπούκτσης

καχόν: Άγγελος Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Λέκα

21:45 – 34:00 μικρό σύνολο μαθητών παραδοσιακής μουσικής Β΄ και Γ΄ Λυκείου

κλαρίνο: Κώστας Βασιλείου

λαούτο: Άννα Κουτσιμανή

ούτι – τουμπερλέκι: Γιώργος Ασβεστάς

34:00 – 1:51:45 Ζωντανή εκπομπή απόφοιτοι

(34’ – 1:00:00 Τάσος Σιδηρόπουλος

1: 00:00 – 1:12:00 Χριστίνα Χαραλαμπίδου

1:12:00 – 1:29:00 Μάριος Δασκαλάκης – Μαρία Γεωργίου

1:29:00 – 1:35:00 Όλγα Αλεξίου

1:35:00 – 1:52:00 Τάσος Σαρήογλου

1:52:00 – 2:00:00 Συνέντευξη διευθυντή

2:00:00 – 2:20:00 Συνεντεύξεις τελειόφοιτων (Αγγελική, Μαριάννα Δαλιγγάρου, Εύφημος Καλφόπουλος, Μαρία Ανθούλα)