Συμμετοχή στο Τηλεοπτικό σποτ “Καν΄ το ν΄ ακουστεί 2023” – Η νέα γενιά για την ειρήνη – Youth for Peace

Συμμετοχή στην παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ και του φετινού διαγωνισμού ραδιοφωνικού μηνύματος και τραγουδιού  “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2023”  είχε η ραδιοφωνική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας η οποία επιμελήθηκε τις εκφωνήσεις. Το τελικό προϊόν παρήγαγε ο Τομέας Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου της Κύπρου.

Τη φωνή τους έδωσαν οι μαθητές μας, Κασσιανή Ελευθεριάδου, Γιώργος Μα’ι’όβης από την Α΄ Λυκείου και ο Δημήτρης Αδαμόπουλος από τη β΄ γυμνασίου.

Τηλεοπτικό σποτ διαγωνισμού “Καν΄το ν΄ ακουστεί 2023”

Ο διαγωνισμός με σύνθημα “Η νέα γενιά για την Ειρήνη – Youth for Peace” συνδιοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία European School Radio, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας. 

Κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί θα αναπτύξουμε δράσεις αναδεικνύοντας τον ρόλο  της Ειρήνης στη ζωή μας, θα μιλήσουμε για την Ειρήνη, θα προβληματιστούμε για όσα συμβαίνουν γύρω μας, θα αναρωτηθούμε, θα εκφραστούμε, θα εμπνευστούμε και δημιουργήσουμε ραδιοφωνικά και μουσικά, θα κάνουμε τη φωνή της νέας Γενιάς να ακουστεί δυνατά με το σύνθημα “Η νέα γενιά για την Ειρήνη”Σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ομογένειας και όλης της Ευρώπης θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος. Ενημερωθείτε αναλυτικά για το θέμα μέσω της ιστοσελίδας του Διαγωνισμού.

Οι υποβολές ξεκίνησαν στις 10 Οκτωβρίου 2022 και λήγουν στις 13 Ιανουαρίου 2023.

Καλή επιτυχία σε όλους/ες!

Πηγή

Ενημερωθείτε αναλυτικά από την ιστοσελίδα του διαγωνισμού

Στόχοι

Πλαίσιο συμμετοχής

Θεματολογία

Αξιολόγηση και Βραβεία

Η υπεύθυνη της ραδιοφωνικής ομάδας του Μουσικού Σχολείου Βέροιας

Χαρά Σκουμποπούλου