Συμμετοχή στη ζωντανή μετάδοση της εκπομπής γενεθλίων του ESR

Η νέα ραδιοφωνική ομάδα “ESRατεινοί εν δράσει” του Μουσικού Σχολείου Βέροιας γιόρτασε σήμερα με άλλες 39 ραδιοφωνικές ομάδες σχολείων της Ελλάδας και της Κύπρου τα 12 χρόνια λειτουργίας του Μαθητικού Ραδιοφώνου – European School Radio βγαίνοντας ζωντανά από την αίθουσα διδασκαλίας του α2 γυμνασίου στον αέρα του ESR αλλά και στο κανάλι του ESR στο You tube!

Τα μέλη της ομάδας παρουσίασαν τις δράσεις τους κι ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και Ραδιοφωνικά!

Βίντεο παρουσίασης ομάδας ESRατεινοί εν δράσει

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας του β1 και α2 γυμνασίου αλλά και σε όλα τα σχολεία που συμμετείχαν σήμερα κι ένωσαν τις φωνές τους! Ήταν μια μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σχολείο στην κοινωνία και οι μαθητές μας να παραγάγουν λόγο σε αυθεντική επικοινωνιακή περίσταση! Ευχόμαστε να δοθούν στους μαθητές κι άλλες παρόμοιες ευκαιρίες μέσω του Μαθητικού Ραδιοφώνου!

Αναμνηστικό βίντεο δράσης

Ευχαριστούμε την ομάδα παραγωγής της εκπομπής του European School Radio – μέλη της φοιτητικής ομάδας του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “Κάνω Ραδιόφωνο στο European School Radio” που αποτελείται από φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ καθώς και των τμημάτων Βιβλιοθηκονομίας και Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων του ΔΙΠΑΕ, Ραφαέλα, Κωνσταντίνο, Κατερίνα και Μίρα (παρουσίαση). Ευγένιο, Χαράλαμπο, Μαρία, Αχιλλέα (τεχνικοί).

Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για τον Ευγένιο Βαρακλή, πρώην μαθητή – ραδιοφωνικό παραγωγό μας και νυν μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας του European School Radio που συνεχίζει τη δράση του και συμβάλει στην ανάπτυξη του Μαθητικού Ραδιοφώνου.

Ευχαριστούμε τέλος την Ευτυχία Τούλιου, Πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής της Επιστημονικής Εταιρείας του European School Radio – μέλος του διδακτικού προσωπικού του Τμήματος Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων ΔΙΠΑΕ, αποσπασμένη εκπαιδευτικό, για τον άψογο συντονισμό της σημερινής δράσης και την εμψύχωση όλων των συμμετεχόντων.

Υπεύθυνες καθηγήτριες Μουσικού Σχολείου Βέροιας:

Χαρά Σκουμποπούλου (συντονίστρια), Νίνα Ράμου, Εύη Χονδραντώνη (παιδαγωγική ομάδα)

Η συμμετοχή μας από το1: 28:00