Στέλνουμε ευχές, μοιράζουμε αγάπη!

Φέτος τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Βέροιας με την παρότρυνση της  καθηγήτριας Αγγλικών,  Θένας Τηλαβερίδου,  ανέλαβαν να υλοποιήσουν τη δημιουργία χριστουγεννιάτικων ευχετήριων καρτών (και το καταχάρηκαν) έχοντας στο μυαλό τους (και στην καρδιά τους) συμμαθητές-τριες τους  που κατοικούν σε μικρότερα μέρη της χώρας, συγκεκριμένα, σε μικρά νησιά του Βορειοανατολικού και Νοτίου Αιγαίου όπου υπάρχουν σχολεία  με λίγους μαθητές.

Η επιθυμία των παιδιών μας για συμμετοχή ήταν πραγματικά συγκινητική, αφού συμμετείχε η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών, και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό, αφού δημιούργησαν μικρά έργα τέχνης!

Αναμνηστικό βίντεο δράσης

Οι κάρτες με τις ένθερμες ευχές των παιδιών μας ταξίδεψαν στα Γυμνάσια με Λυκειακές τάξεις στα νησιά : Αγαθονήσι, Άγιος Ευστράτιος, Αστυπάλαια, Κάσος, Λειψοί, Μεγίστη Καστελλόριζου, Νίσυρος, Οινούσσες, Όλυμπος Καρπάθου, Πάτμος, Σύμη, Τήλος, Φούρνοι Ικαρίας, Χάλκη και Ψαρά. Επίσης στη λίστα μας συμπεριλάβαμε και τα Δημοτικά σχολεία Ψερίμου, το οποίο επαναλειτούργησε φέτος μετά από 14 χρόνια παύσης, και Αρκιών Πάτμου στο οποίο φοιτά ένας μαθητής.

Έχουμε ήδη λάβει ευχαριστήριες επιστολές από κάποια από τα σχολεία και απώτερος στόχος μας είναι η επικοινωνία μεταξύ των παιδιών , τα οποία μπορεί μεν να έχουν την ίδια ηλικία, αλλά έχουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, λόγω της νησιωτικότητας της χώρας μας.

Καλλιεργούμε την ενσυναίσθηση, στέλνουμε ευχές και μοιράζουμε αγάπη!!!

Το φύλλο εργασίας: