Δελτίο τύπου Δ.Δ.Ε. Ημαθίας για την εκδήλωση 35 + 1 χρόνια Μουσικά Σχολεία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εμφάνιση του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στη συναυλία «35+1 Χρόνια Μουσικά Σχολεία» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 11 Μαρτίου στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών .

Με υπεύθυνο καθηγητή και διευθυντή ορχήστρας τον κ. Παναγιώτη Ανδρέογλου, απέσπασαν δικαίως το χειροκρότημα του κοινού και τράβηξαν την προσοχή με τον πλέον δημιουργικό τρόπο. Ως Διευθυντής Εκπαίδευσης της ΔΔΕ Ημαθίας ένιωσα ιδιαιτέρως υπερήφανος για την δουλειά που επιτελείται στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας, το οποίο σε κάθε του εμφάνιση ξεπερνά κάθε φορά τον εαυτό του.

Με ιδιαίτερη χαρά παρέλαβα από τον κ. Αλέξανδρο Κόπτση, διευθυντή της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κ. Μακεδονίας, τιμητική αναμνηστική πλακέτα, η οποία πέραν του ταλέντου επιβραβεύει και την εξωστρεφή στάση του σχολείου χάρη στη δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών και την οργανωτική ικανότητα του Διευθυντή κ. Νικόλαου Λιλιόπουλου.

Αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι εκπαιδευτικοί Αναγνωστόπουλος Αθανάσιος (βιολί), Ράμου Νίνα (πιάνο), Ρογάρης Δημήτριος (βιολοντσέλο), Γεωργιάδου Ελισάβετ (βιολί), Τσιβά Λίνα (φλάουτο), οι οποίοι μαζί με τους μαθητές τους αξίζουν τον θαυμασμό και την έκφραση των συγχαρητηρίων μας.