Αξιοπρεπής η συμμετοχή της ομάδας “Radioactive – Μουσικό Βέροιας” της Γ΄ Γυμνασίου στην Ολυμπιάδα Φυσικών και Τεχνολογικών Καταστροφών

Την 66η Θέση ανάμεσα σε 272 Γυμνάσια της Ευρώπης κατέλαβε η ομάδα ”Radioactive-Μουσικό Βεροίας” της Γ΄ Γυμνασίου η οποία και εκπροσώπησε το Σχολείο μας στην Ολυμπιάδα 2020 η οποία υποστηρίζεται από την Ανοικτή Μερική Συμφωνία του Συμβουλίου της Ευρώπης για την αντιμετώπιση Μεγάλων Καταστροφών.

Το θέμα του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, ο οποίος διεξήχθη στην Αγγλική γλώσσα στις 28/2/2020 και κάτω από ασφυκτικές χρονικές προθεσμίες αντίστροφης μέτρησης, ήταν: ”Οι Φυσικοί και Τεχνολογικοί Κίνδυνοι στον Σύγχρονο Κόσμο” και όταν δηλώθηκε η Συμμετοχή του Σχολείου μας κανείς δεν θα μπορούσε να φαντασθεί τι θα επακολουθήσει, λίγες δυστυχώς εβδομάδες μετά.

Στην ομάδα Ομάδα εκπροσώπησης του Μουσικού Σχολείου Βεροίας, η οποία σχηματίσθηκε και υποστηρίχθηκε από τον Φυσικό του Σχολείου, κ. Δούκα Κωνσταντίνο, συμμετείχαν οι εξής μαθητές και μαθήτριες:

Κωστάκου Ελένη – Αθηνά

Μπαντή Αικατερίνη

Ορδουλίδης Αλέξανδρος – Όθων

Σαββίδης Σοφοκλής

Το Σχολείο μας δεν είχε λάβει ποτέ μέρος σε προηγούμενες Ολυμπιάδες Φυσικών και Τεχνολογικών Καταστροφών. Επειδή ο συναγωνισμός ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την τιμητική θέση ανάμεσα σε 272 Ευρωπαϊκά Γυμνάσια καθώς και για την προετοιμασία τους.