Χριστουγεννιάτικη γιορτή – Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2012

Στον χώρο του Μουσικού Σχολείου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή με μεγάλη επιτυχία από τους μαθητές και τους καθηγητές. Παρουσιάστηκαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από τα σύνολα του σχολείου με υπεύθυνους τους καθηγητές μουσικής, Μπαλιάκα Ιωάννη, Ιορδάνη Κουτσιμανή, Βασίλη Βαλαβάνη, Λάμπρο Μπέκιο, Καραφούσια Βιργινία, Ίννα Παπαδοπούλου, Ελένη Νατσάκου.

Επίσης, οι μαθητές/τριες της β΄ γυμνασίου παρουσίασαν μουσικοθεατρικά το χριστουγεννιάτικο παραμύθι “Τσικαϊμ” της Βεροιώτισσας λαογράφου, Βούλας Χατζίκου, το οποίο προετοίμασαν στο μάθημα του θεάτρου με υπεύθυνη καθηγήτρια, την Χαρά Σκουμποπούλου. Το παραμύθι παρουσιάστηκε επίσης σε εκπομπή αφιέρωμα στα Χριστούγεννα από τη ραδιοφωνική ομάδα του σχολείο  στο μαθητικό ραδιόφωνο “European School Radio”.

Το απόγευμα τα μουσικά σύνολα παρουσίασαν ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια.

λ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές γέμισαν οι χώροι του σχολείου μας δημιουργώντας μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα. Την ευθύνη του bazar είχε η γυμνάστρια του σχολείου, Αγγελική Βελιάδου. 

Χριστουγεννιάτικη εκπομπή – Παραδοσιακό παραμύθι “Τσικαϊμ” της Βούλας Χατζίκου