“Διάκριση μαθήτριας του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στον 10ο Μαθηματικό Διαγωνισμό “Κ. Καραθεοδωρή”

     Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας συγχαίρει θερμά τη μαθήτρια της α΄ γυμνασίου, Κατερίνα Μπαντή, η οποία διακρίθηκε στον 10ο Ηµαθιώτικο Μαθηµατικό Διαγωνισμό «Κ. Καραθεοδωρή» για μαθητές της α΄ γυμνασίου, ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018.

        Στον φετινό διαγωνισµό συµµετείχαν µαθητές από την Ηµαθία, τον Έβρο, την Κοζάνη, την Πιερία, την Φλώρινα και το Λονδίνο. Οι διακριθέντες από την Ηµαθία στους διαγωνισµούς «Υπατία» και «Κ.Καραθεοδωρή» θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση, για την οποία θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήµατος Ηµαθίας της Ελληνικής Μαθηµατικής Εταιρείας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήµατος Ηµαθίας της Ελληνικής Μαθηµατικής Εταιρείας αναφέρει στο δελτίο τύπου μεταξύ άλλων:

Συγχαίρουµε θερµά:

– τους µαθητές και τις µαθήτριες που συµµετείχαν στον ευγενή αγώνα του πνεύµατος και τους καλούµε να συνεχίσουν την προσπάθεια.

– τους µαθητές που διακρίθηκαν και τους ευχόµαστε ακόµη µεγαλύτερες διακρίσεις στο µέλλον. Το παράρτηµα Ηµαθίας της Ε.Μ.Ε. θα είναι πάντα αρωγός της προσπάθειάς τους.

– τους γονείς των µαθητών και των µαθητριών που συµµετείχαν στον διαγωνισµό, γιατί στηρίζουν τα παιδιά τους στην επιλογή συµµετοχής σε δραστηριότητες αυτής της µορφής.

Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήµατος ευχαριστεί:

– τους συναδέλφους µαθηµατικούς, οι οποίοι δίδαξαν στα Μαθήµατα

Προετοιµασίας στην Αλεξάνδρεια, στη Βέροια και στη Νάουσα, επιτήρησαν στη διάρκεια της εξέτασης και βαθµολόγησαν τα γραπτά των µαθητών.

– τους αρµόδιους για την παραχώρηση των σχολικών αιθουσών προκειµένου να διεξαχθεί ο διαγωνισµός ή να πραγµατοποιηθούν τα Μαθήµατα Προετοιµασίας

– τους συναδέλφους των παραρτηµάτων Κοζάνης, Πιερίας και Φλώρινας καθώς και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Ηµαθίας και Έβρου για τη συνεργασία.

Επιτυχόντες 10ου διαγωνισμού Καραθεοδωρή 2018 (δελτίο τύπου)